Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 58> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Studeni 2010 u 20:25 |
Nakon dužeg razmišljanja, odlučila sam predstaviti svoj vrt. Iako sam se dvoumila jer moj vrt nije ni do koljena nekima s ovog foruma, ipak želim pokazati što sve uspjeva i može prezimiti u Gorskom kotaru. Mislim da će nekima to biti korisna informacija. Nisam odabrala dobro vrijeme za otvoriti temu jer je sad skoro sve u fazi odcvjetavanja ili mirovanja. Ali, nekako ću valjda popuniti vrijeme do proljeća.
Cvijeće sadim godinu-dvije i mislila sam da imam dosta vrsta sve dok nisam počela pratiti ovaj forum. Vrsta možda imam dosta, ali ne puno od svake vrste jer kupim ili nabavim po jednu sadnicu pa provjeravam voli li biljka moju klimu. ![]() S vremenom, uz pomoć vas (neki mi već i pomažu ![]() Pa da krenem polako, za početak sa par sličica.... Najprije da Vam predstavim moje čuvarice vrta: Kraljica Majka (ime joj je Boa) ![]() Njezino visočanstvo kćerka sa prijateljicom (kćerka Kim i mačka Munja) ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S obzirom da je moj avatar vještica, moram pokazati i detalj iz vrta na Noć vještica.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek je dobro vrijeme za započinjanje nečega. Čuvarice su prekrasne....sad čekam dalje
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hej "vještice" konačno si se uhvatila fotića, baš mi je drago...... nema veze što si otvorila temu u jesen i ja sam isto počela u to doba, možda mrvicu ranije, najbitnije je da si "probila led" i da konačno vidimo i tvoj vrt.
Za sad veliki mah,mah tvojim ljubimcima, preslatki su
![]() Bundeva je baš simpa
![]() Samo sad hrabro naprijed sa slikama....jedva čekam
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
U moje dvorište sa okolnog brda predveče se spuste srne, lisice... Pokušala sam jednu večer uslikati srnu (tako da se imam čime hvaliti) ali od mog fotografskog umijeća na slici se vide samo oči. ![]() ![]() Evo, to vam je jedini dokaz koji imam. Za ubuduće, Horti se ponudila da će doći u foto safari kod mene. Ona je to odradila kako treba. |
|
![]() |
|
Korjenko i moon - pa kad ste prije reagirali ... Hvala vam na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us bolje ikad nego nikad, ali odmah na početku da pohvalim ovu prvu sliku kraljica majka je preslatka ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš mi je drago da si napokon otvorila svoju temu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
A ovo je dio ispred kuće slikan prije mjesec dana
![]() Molim vas da ne obraćate pažnju na stare ograde.....Ovdje sam isključivo radi cvijeća. S obzirom da pasivno već neko vrijeme pratim forum, naučila sam neke stvari koje ću zahvaljujući svima vama početi primjenjivati. A za učiti imam još puno toga... Osim savjeta dobila sam i neke "donacije"i sad javno zahvaljujem svima koji su mi poslali pakete dok me još "nisu poznavali": Horti, Korjenko, mali gogo, Bergenija, Natalija, Kiki-ko, Lantana i shasha, a jučer freeland. ![]() |
|
![]() |
|
Ajoj, dok ja sročim jedan post (ovako usporeno i početnički), već mi i gosti odoše iz vrta..
Lantana i Fany54 - hvala. ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
samo polako, svi smo tako počeli, a čini mi se da će tu biti lijepih stvari za pogledati.
|
|
![]() |
|
A ovo je detalj jeseni kod mene
![]() |
|
![]() |
|
Tija od kad imaš novi avatar? Super je. I hvala na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
I za večeras posljednje dvije slikice
sedum telephium Herbstfreude (ja mislim da se ovaj sedum tako zove) ![]() sedum spectabile Iceberg sa erikom (kupljenom prije mjesec i pol) ![]() Ne znam da li će mi erika prezimiti... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga i ja svratila u tvoj gorski vrt, pa nemoj biti skromna, neki od nas počeli su s puno manje od tebe. Već se veselim kad dođe proljeće, pa na putu za vikendici svratim kroz taj dio lijepe naše, sjednem s tobom na travnjak i popijem kavicu. Naravno neću doći praznih ruku, uvijek ima nečeg za dilanje, no to si se već i sama uvjerila.
Perunike posađene kod MPK - ako bude sreće cvjetat će već slijedeće proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Dobro došla! Sve ti je lijepo.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nataly....mi smo ti brze, nemaš samo ti prijevozno sredstvo (mislim s obzirom na tvoj avatar)
![]() Imaš prekrasno puno prostora, a vrt ti je već sad superiška
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
drago mi je da imamo novi vrtek za šetnju i guštanje
![]() sviđaju mi se detalji poput bundeva i lutka ![]() ljubimci su medeni ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Nisam se ni nadala da ću tako brzo imati goste.
Triša - vrata su ti kod mene otvorena. Nadam se da će vam cvjetati i perunike i bijele campanule. Nemam plave campanule, ali znam tko ima..... ![]() Gospina trava - hvala na pohvali ![]() moon - u mojem avataru ima više simbolike. Između ostalog za ovo prijevozno sredstvo ne treba trčati na benzinsku. U današnje vrijeme to je velika ušteda.... Što se tiče prostora, okućnica je velika i ne stižem održavati kako treba.... ![]() kontesaa - hvala ti. Bijeli sedum sam tek nabavila u proljeće, a crveni je od lani i dosta se proširio ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Što se tužiš, pa početak je super
![]() jako umiljati...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |