|
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
milossandra02 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() Objavljeno: 16 Listopad 2010 u 23:54 |
pozdrav svima..
Danas sam dobila na poklon drvo zivota u manjoj saksiji, zanima me da li da ga presadjujem u vecu ili ne? I kako da ga odrzavam da mi ne uvene? ![]() Hvala! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
![]() zelim ti dobrodoslicu ![]() ako je saksija previse mala mozes presaditi. |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
doborodošla
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
![]() |
|
milossandra02 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() |
Hvala svima na dobrodoslici..
Da, cini mi se da je saksija suvise mala za ovo drvo zivota, tako da cu ga odmah presaditi. A na koliko da ga zalivam, posto sam negde citala da treba jednom u 7 dana, a negde sam procitala da ga zalivam na 2-3 dana, pa sam sad malo zbunjena ![]() I koliko mu svetlosti treba? Hvala puno! ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
Dobrodošli!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
a slikice ???
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
Dobrodošla, za drvo života se dogovori sa tvojima da ga ne zalijevate i ti i još netko tko misli da ga nisi zalijala!!! Tako je upripašteno moje, tast ćuo da se zalijeva jedanput tjedno pa on zalijevao srijedom a nije znao da ja cvijeće zalijevam subotom, to je bilo previše i istrunuo korijen, jedva uspjela spasiti najmanje drvce od tri biljke u istoj tegli!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() |
Dobrodošla, sad ćeš postati ovisna o ovom forumu. Slikice na sunce!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
dobrodošlicu ti želim!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() |
Želim ti dobrodošlicu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
![]() a što se tiče drvca života ja ga imam i držim ga u hodniku nasuprot ulaznih vrata tako da ima dovoljno neizravne svjetlosti kakva mu odgovara! iz iskustva isto mogu reći da voli umjerenu sobnu temperaturu ( listovi žute ako mu je prevruće) i ne voli pretjerano zalijevanje,zalijevam ga jednom u 20ak dana!
evo,nadamo se skorim slikicama! p o z z z
|
|
![]() |
|
![]() |
hvala puno na dobrodoslici i korisnim savetima.. slikice stizu uskoro, cim mi vreme dozvoli zbog obaveza.. Da se malo divite mom drvcu zivota
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
Priključujem se dobrodošlici sa ostalim članovima, i naravno i ja nestrpljivo čekam da vidim tvoje fotkice.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
soja ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 31 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() |
Imam i ja drvo života, ali na brodu. stalno je u klimatiziranom prostoru i izloženo umjetnom svjetlu.Uz prozor je i dobiva nešto i dnevne svjetlosti. No listovi su se počeli sušiti. zalijevam povremeno. da li bih trebao iznijeti drvo s vremena na vrijeme na svjež zrak i dnevnu svjetlost?
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
Milossandra02
Dobro dosla ! Za tvoje drvo zivota ti zelim da brzo raste i lijepo napreduje ! ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
Ija se pridružujem dobrodošlici i sa velikim nestrpljenjem očekujem tvoje slike.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
Dobrodošla među cvjetoljupce
![]() Drvo života presadi ukoliko su mu počele žile izlaziti iz cvijetnjaka. Zalijevaj ga kad se malo zasuši, jednom u dva tjedna, najbolje provjeri tako da prstom isprobaš vlažnost zemlje, ne ostavljaj mu vodu u tanjuriću, nego ono što ne upije korjen istresi da biljka ne stoji u vodi, ako ga budeš previše zalijevala - zgnjilit će.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
Dali ste znali... ja sam nedavno saznala dobivši ovakvu poruku od Triše: "..samo da znaš drvo života cvijeta, ali izuzetno rijetko, neki kažu čak jednom u 50 godina..."
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |