Ranč Vallis Aurea |
Odgovori | Stranica 123 37> |
Korisnik | |
antun007
Odrastao grm Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Kolovoz 2010 u 16:45 |
Evo da vam konačno predstavim naš ranč koji se zove Vallis Autrea tj. zlatna dolina.....naravno naša Slavonija.....ranč smo počeli graditi prošle godine....na području ranča nalazi se bašća, kućica i veliiiki travnjak na kojem ćemo nagodinu imati ovćice a ako Bog da i konje tj. ponije...
Evo počet će mo s pogledom na ranč sa jedinog dostupnog puta do njega.... Zatim jedan pogled u područje kućice.....na slici se vidi i česma koja je remek djelo moga tate.... I na kraju bašća iz koje se svaki dan iznosi po nekoliko kilograma povrća.....volimo ju zvati "Božja bašća" zato što je sve ekološki i prirodni materijali...o tome ćemo u sljedećim postovima..... Eto toliko za ovaj post, ima još puno slika i zanimljivih stvari i detalja...da ćujem komentare...bašća me najviše zanima Pozdrav |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram priznati da sam u ovoj šetnji rančem zaista uživala. što se tiče sorte šljiva, ovdje u Zagorju zovu "belice".
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš lijepo antune! trud vam se isplatio,ranč je čudo,povrća ko u priči,samo još malo cvjetnog šarenila ispred kućice i dojam će biti potpun
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čim sam vidjela ulaz na ranč i one daske s nazivom iznad ulaza pomislila sam da stižem negdje u ona davna vremena kad su kaubojski filmovi bili na vrhuncu popularnosti i to u srce divljeg zapada. I onda još da bi dojam bio potpun tu su i rogovi na rančerskoj kućici ( bizonovi naravno ). Još k tome prostrani travnjak i drvena ograda, stvarno još samo fale konjići.
Povrtnjak je sriktan da je milina, čistam je šteta brat iz njega povrće da se ne pošemeri red koji tu vlada. Ako stvarno ne koristite kemiju, kapa do poda za bujnost i zdravlje povrća ( meni to nikako ne uspijeva ). Fenomenalan ranč Antune! Bravo za Zlatnu dolinu u rajskoj Slavoniji! |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
livada i voćnjak su
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala... hvala tatjana....bit će još puno slika i nadam se da ćeš pratiti temu i dalje...vilmač...bit će.. ....horti...nadam se da ćeš i ti jednom navratiti pa da prošetamo.....i antonija....najljepše hvala...
|
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa stvarno nemam riječi -ovako sam uvijk nešto željela imati --baš ti zavidim ..Legendo baš uživaj
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da ću pratiti, ne sumnjaj! |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Srdačan pozdrav šaljem iz Rijeke ravno na tvoj ranč, već vidim da ću tu biti često, jer mi je baš po mom guštu.
Eko povrće - mljac.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam i ukrasne tikvice , u jesen tikvicama napunim mog dječaka s kolicima ispred kuče .
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Antune, dječače naš!! Sve čestitke tvojoj vrijednoj obitelji i tebi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-bože takvu nisa nikad vidjela bundevu
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči baš sam sad šetao tvojim vrtom i dječaku bi baš dobro stojale tikvice, anaida hvala......niho..... ......
|
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I mani se dopao tvoj ranč,bundeve i tikvice su ti lijepe iako ne znam kakva je tu razlika osim u veličini,cviječe je prekrasno,a još kad dođu životinje bit će uživancija
|
|
antun007
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Razliku ne znam ni ja sam ali ovo malo nazivam tikvice a ovo okruglo i veliko bundeve , hvala na POSJETI....
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |