Medvjed - nudi, traži, kupuje |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 20:27 |
Ponizno molim vodenog bilja svih vrsta i fela.
šaš, lopoče, vodenu kugu... jezerce uskoro gotovo pa se nadam da neće čekat bolja vremena kako bi se zazelenilo... |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene konačno među članove koji osim što samo žicaju i grebu se oko bilja, mogu konačno i neštoponuditi.
Dakle, uhvatio sam nešto sjemenja Citysusa i rozog Lupinusa pa ako netko želi neka se javi na pp s adresom.Napominjem da je nešto već obečano Bergeniji i Sari pa tko prvi njegovo sjemenje |
|
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih sjemenje Citysusa ako može? Pozdrav i hvala!
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Traži se Buhač pa ako neko ima, veselilo bi me...
|
|
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ja, ali moraš doći po njega. Obećevam neću pripremiti alat, nit za kosit, niti kopat . Kontesa i Goga se uplašile lopate... nemoj i ti.
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može meni koja sjemenka lupinusa, moji su svi bijeli . Doneseš na neku od slijedećih Zg kavica, a ja tebi bršljan .
Kod Misty si spominjao da tvoja mama ima nekakav špinat kojemu se listovi optrgavaju, pretpostavljam da je to australski, daj molim te ako ima koju sjemenku od njega ( baš sam neki dan čitala o njemu).
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea vrlo rado ću doći, dogovorit ćemo se kada bude prilike, a kaj se lopatanja tiče nije me strah, sam da me malo kitchmitis puti na miru...
Kat, lupinus dobiš ima ga dosta, a ja se veselim bršljanu. Što se špinata tiče sjemenja će biti sigurno, samo trenutno je u vegetaciji, a mislim da mama nije lovila sjeme. obzirom da joj se sam zasjemeni ni ne brine o tome treba li ga sačuvati ili ne. no, ja ću nadam se uskoro do njih, a navodno se biljka vrlo lako primi i presađivanjem pa ću donijeti nekoliko u svoj vrt, onda će sigurno biti za sve koji će tražiti |
|
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O kaj. Ono lopatanje nemoj shvatiti ozbiljno, pa ne bi ja nikoga zaposlila, samo se ti izliječi. Znam ja kako je... (pazi molim te, kao reklama za Maxflu) kad te križa bole. Otkad se intenzivno bavim vrtlarstvom, zaboravila na križobolju.
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo te vidjeti na oglasima Medo, a ako dobiješ viška buhača, misli na mene
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja bi malo sjemena lupinusa i onog drugog
a ako se vidiimo na Ivanićgradskoj kavi donijet ću ti nešto od obećanog.. pozdrav! |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Australski špinat jedem kod mame od djetinjstva.Sam se zasijava ali mi uglavno njegujemo stare biljke sada ošišane skoro na nulu.Cvjeta u pazusima listova sitnim zelenim cvjetičima.Sjeme je tvrdo,bodljikavo i veličine graška.U doba vegetacije koja traje stalno osim ljeti,režemo grane duge oko metar,dva i trgamo listove.Okus je isti ili sličan običnom špinatu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet malo tu... Sjećate se svi onih mojih turčina pa ako tko želi sjemenja, mislim da ga ima sasvim dosta...
|
|
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš sitnog bršljana? Hoćeš? Jel mogu ja dobiti turčina? Ne jednog. |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam sitnog bršljana i naravno da bi štel :) a kaj se turčina tiče dobiš na kavici (nekoliko njih :)), ak dojdeš. ak ne, onda ili na sljedećoj ili šalji adresu na pp pa pošaljem
|
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sjećaš li se mene Nekako jako daleko tvoja pošta pa mi ne stiže dogovoreno sjeme !!!!??? |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medeku, zaboravio si sjeme cistusa i lupina na prošloj kavi!
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilie, poslao sam sjemenke. nadam se da će uskoro stići na adresu. oprostite svi kojima sam obečao, malo se odužilo ovo moje slanje, ali trebale bi stići sljedećih dana
|
|
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U redu Medo. Nema problema svakom se dogodi da ne stigne poslati.
Javim ti kada bude stiglo.
|
|
|
|
lilie
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav. Još mi nije stigla tvoja pošiljka !!!!!
|
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupujem sjeme starinskih sorti svih vrsta povrća.
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |