nirvana |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
nirvana
Već proklijao Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 17:35 |
Sponzorirani linkovi | |
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na pravom si mjestu samo još nema slika....
|
|
nirvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla nirvana!
Ovo je zaista zaraza, slažem se s tobom. Nadam se da ćeš se ugodno družiti s nama. Koliko vidim na slikama-ova prva kutija mi izgleda jako zanimljivo, kao i ovaj okvir..ili ogledalo.. Na druge dvije kutije sam primjetila nešto što sam u početku i sama radila-nisam skidala ove kopče pa bi boja išla preko njih, a zaista je sve puno bolje i urednije kad to skineš i onda radiš....a i ne smetaju ti dok bojaš. Kad sam to naučila, bila sam sva hepi...al nisam ni ja odmah došla na to. Svi učimo pomalo, i ja sama moram još puno, puno naučiti od ovdašnjih pravih majstorica. Zato se nadam da te neće omesti ovo što sam napisala za kopče, samo naprijed dalje u salvetni svijet! Čekamo nove radove! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
nirvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dapače da mi ne smeta,hvala na savjetima i nadam se da ćemo se i upoznati u Art shopu
|
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aaaa, blizu smo, dakle?
Je, vjerujem da se onda vidimo u Art shopu! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlicni radovi, dobrodosla medju tete salvete
|
|
nirvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala puno Biljana.samo me uništilo ovo stavljanje slika,sad sam stavila duplo
prvo zahvaljujem Otoku,KikiKo i Anđelki na dobrodošlici i komentarima a posebno ValiSi i Kaći na pomoći!
Neke sam nove radove stavila opet gore sad ću probat ovde
jedna pomoć,da li se slike friško iz pečnice stavljaju isto kao i ove na galeriji?
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe radove imaš i ne brini se svi smo u početku imali problema oko stavljanja slika....
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Nirvana, lijepe su mi kutijice, posebno ova plavo-ljubičasta
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla u naše šareno vrijedno društvo.Sviđa mi se kako na jednom mjestu miješaš razne salvete i tehnike.Greške u postovima možeš ispraviti pritiskom na "edit".Slike ti je najbolje zarotirati u svom kompu prije nego ih staviš na net.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla i dugo se družila s nama ! Imaš pravo, decoupage je prava zaraza, kad jednom počneš, ne možeš stati. Imaš lijepe radove, samo tako nastavi dalje!
|
|
ANĐELKA
|
|
nirvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla
Također sam dosta nova na forumu..i namučila sam se dok sam skužila stavljanje slika..al brzo sam to pohvatala. Ljubičasto ogledalo mi se baš sviđa, a i ova kutija za vino mi je isto super. Samo naprijed!!! |
|
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A je si ti mene iznenadila-ja prokomentirala 2-3 slike, a posle ih se pojavilo još nekoliko prije mog posta:))
Lipa mi je ona naopaka vaza, a ovi pitari su mi baš onako napredni radovi-ne izgledaju početnički nimalo! |
|
|
|
nirvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Lolipop na dobrodošlici možda si nova ali radovi su ti predivni!Maredelmare hvala šta me pratiš! |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla, nakon malih početničkih nesigurnosti komplet sa tulipanima je vrlo uspio
|
|
nirvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala nada-m,moram priznat da sam sate provela gledajući vaše divne radove posebno slike i uživala ! |
|
nirvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nirvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |