Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori | Stranica 123 96> |
Korisnik | |
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Listopad 2007 u 08:03 |
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja se je malo pomješala sa puzavcem
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Post sa čuvarkućom postoji već mjesecima pod"začinsko i ljekovito bilje" ima i topić sa slikama istih,ako već nije tamo(da nije na svakoj temi) onda bi primjerenije mjesto bilo pod"sukulenti i kaktusi" |
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ja sam tamo otvorio temu i stavio sliku, ali je premeštena pod slike cveća, mada i ja mislim da treba da bude kod sukulenata i kaktusa
|
|
|
|
nadglednik
Nedavno posijan Pridružen: 15 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dali znate da je čuvarkuća super lijek protiv bolova u ušima?
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znamo.....čak smo to i sami na sebi isprobali.
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo slike "čupavih" čuvarkuća, po sebi kao da imaju paučinu |
|
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voki nam se počeo rasađivati....
I dalje kažem da je wow.
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, za oprostit mu je sve danas.... slavio shashin ročkas, pa malo završio pod stolom!!!! Vidi se na "Kavi"!!!
|
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dva puta je dva puta...
|
|
|
|
TeaK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dve čuvarkuće ili dva puta pod stolom? |
|
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo ljeto sam iz Istre donesla nekoliko vrsta čuvarkuće. Na danu Vodnjana vidjela sam nekoliko prelijepih stvari. Jedna je gospođa od raznih vrsta čuvarkuće (crossulacea nostrum) napravila prelijep mozaik a i posadila ih je u vojničku čižmu i razbijenu teglu. Jednostavno me povukla da se i ja malo poigram pa ćemo vidjeti kako će to ispasti.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš možda sliku tog mozaika??
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nešto sam slikala mobitelom, vrlo loše, vidjet ću mogu li to prebaciti na Forum. Ha, prebasiti kad mi se pojavi kćer jer ja tome nisam dorasla. Žena je imala barem 50 vrsta raznih "zeljića" od svijetlo zelenih preko nekih presvućenih paučinom do crvenkastih. Luuuuuudilo. Idem ove godine ponovno pa ću slikati dobrim aparatom.
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ona crvena je preeeedivna.Ja je već dugo tražim no nisam je vidjela nigdje za prodaju
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja sam kada sam putovao u nizozemsku vidio hrpu raznih čuvarkuca ali nisam uzeo pelcer od te crvene, nego samo od one koja je kao sa paucinom prekrivena
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ta je zgodna.Vidjela sam ih konačno i kod nas više vrsta(samo ne crvenu) ali nikako da ih kupim.
|
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ih ja nekoliko vrsta, to ti mogu dati bez problema, vrlo lako se razmnožavaju!!!
|
|
Odgovori | Stranica 123 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |