Flora Art 2010. |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 01:06 |
želim vam pokazati nekoliko fotografija s ovogodišnje Flore, koja je mene osobno, intenzivno razočarala. Ne mogu, a da ne primijetim, uz sav svoj lokalpatriotizam, da je sama izložba - Floraart , dakle umjetnost cvijeća, cvjetna umjetnost, potpuno izgubila koncepciju, uz časne iznimke, a po meni su to svakako Konzum, Kalia i Hrvatske šume.
Izložba je izgubila i na masovnosti, svake godine sve je manje izlagača.
Izložba je, po meni izgubila i atraktivnost u uređenju eksterijera. Vanjski izlošci su većinom dosadni i jednolični i potpuno nezanimljivi i viđeni već mnogo puta.
Ne želim reći da nije lijepo, dapače, ali zaista ništa posebno.
Ljudi dragi, to su samo moja razmišljanja, nemojte vi mene slušati već pogledajte fotke. Naći će se za svakoga ponešto zanimljivog.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljiva kreacija - tunel od mnoštva heuchera, vlasulja...
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova košara mi se svidjela, stražnja strana:
prednja strana:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
košara s mnoštvom predivnih heuchera, nevjerojatnih nijansi listova:
Bolivijska begonija:
viseća begonija:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
slatki medek kojega obavezno svi slikaju:
ako ću se, možda, ponovno udavati, voljela bih imati ovako ukrašen auto za vjenčanje:
i voljela bih dobiti sve ove lutkice na poklon:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo su radovi Konzumovih florista, meni prekrasni, ovaj mi je favorit:
svečano postavljen stol s vjenčanim buketom za mladenku:
pogledajte ovu krasnu kreaciju suncobrana:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izlošci vrtnog centra Kalia:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo mi je savršeno, šteta što nije bolja fotka, bila je gužva, stalno te netko malo odgurne:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ni kaktusari Bešlić se nisu nešto naročito prezentirali:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tajanstvena djeva okružena hortenzijama i nekim zanimljivim ljubičastim biljkama:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ništa posebno od MBM-a:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zanimljive vanjske kreacije:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tema -" Tri palme na otoku sreće":
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
središnji dio šatora s instalacijom koja nas podsjeća na šumu, stabla s metalnom konstrukcijom ukrašena različitim cvijećem,najviše orhidejama, u prednjem planu stablo sa strelicijama:
moj favorit, stablo crvenih anturijuma:
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš mi je žal kaj vam se nisam mogel pridružit kod bake Bee, no bilježim se za sljedeći put
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jagoda se malo zabunila pa je fotke s okupljanja na Flori stavila na ovu temu, gdje sam htjela zapravo, napraviti jedan album s ovogodišnje FLore: evo nastavka šetnje, ponovno u šumi orhideja i anturijuma:
|
|
Retriver Sara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas su izložili novi aranžman za vjenčanje, na drugom autu:
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |