Galerija radova by lollipop |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Svibanj 2010 u 15:10 |
Evo, da predstavim svoje radove u salvetnoj tehnici..
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lollipop
Upravo klijam Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se malo predstavim.. bavim se salvetnom tehnikom već oko tri godine, no uglavnom oko Božića.. sad sam počela malo više. Ovo su moji noviji radovi, starijih nemam jer su našli nove vlasnike, a ja ih nisam poslikala.
Pa, eto s obzirom da vas samo ispitujem što i kako.. odlučila sam vam pokazati kako ja to radim. Pozdrav svima |
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam još jednu sliku..ali nikako da mi ju učita. Probat ću neki drugi put.
Ovo je za početak. :) |
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Lollipop .. I j sam tek odnedavno tu, a cure su prekrasne tako da slobodno pitaš ako tribaš kakav savjet. Žabice su me oduševile, jel na njima nekakvi 3D efekt? Kutijica je baš fina.. Još jednom dobrodošla.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, bravo, dobro nam došla, kutija je prekrasna
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla lollipop!
za one žabe, ti si ih napravila takvima da bi ih i ja koja ne volim žabe mogla nazvat slatkima i simpa! Zanimljiva kutija! Idemo dalje, idemo dalje!!!! Nema |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
jelika
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla.... ovo su dva prekrasna prva rada!!!
|
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla i za tvoje radove
|
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na dobrodošlici!! i naravno na lijepim komentarima.
Vania, ovo je 3D efekt..na očima, žutim točkama i na ženskoj žabici na noktima. |
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla.Radovi svakako nisu početnički. Baš naprotiv.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove točkice su me oduševile.. Ja bi možda umisto ruža stavila Mini (ona mi je prva asocijacija na točkasti uzorak), hahaha.. U svakom slučaju super..
|
|
jelika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej bok...da mi smo se srele i na coolinarki iako ne znam koji je tvoj nick tamo jer sam slala salvete na par adresa...
...uglavnom imam dvije salvete sa malim žabicama a htjela bi jednu sa velikim pa sam te zato pitala... nešto sam si zamislila u glavi pa čekam da negdje nađem veće žabe
|
|
jelika
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj...ovo je trebalo biti privatna poruka
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljepe radove si sredila... žabice su slatke...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala cure
Jelika.. ako nađem negdje velike žabe kupit ću ih pa ti pošaljem. |
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lollipop
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |