bolesti biljaka |
Odgovori |
Korisnik | |
jannette77
Upravo klijam Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 08 Svibanj 2010 u 10:38 |
Molila bi ako mi neko može pomoć,imam ogradu od hibiskusa i na njemu su se nakubile kao neke crne bubice,skroz su priljubljene uz stabljiku i na listove,a mravi stalno hodaju oko njih!?Špricala sam sa koprivom dva puta ali ništa još imam osječaj da su se raširile.Jel bi mi neko mogao reč šta je najpametnije da napravim.Htjela bi si posadit flance paradajza i paprike a bojim se da mi se te bube ne prošire na njih!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To su ti uši.Ako je velika najezda,kopriva to teško može riješiti.Kupi u poljoapoteci neku kemiju i špricaj dok ti se ne prošire.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
jannette77
Upravo klijam Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti na odgovoru!
|
|
teuta
Novo sjeme Pridružen: 02 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SAKUPLJAJ ČIKOVE OD CIGARETA STAVI U VODU 24h, STAVI U ŠPRICU I POPRSKAJ SVE ĆE POKREPATI.
|
|
jannette77
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bože pa ja imam albanske svjećice,sorry tek sam sad vidjela odgovor!!
teuta hvala na savjetu i odgovoru
|
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pojavile su mi se uši(crne)prvi put se stim srečem pa kaj predlažete..... sukulent bi trebal cvasti ,a cvjetići su osipani sa vaškama |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Brzo pošpricaj nečim protiv ušiju,
|
|
vule
Pustio korijenje Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pošprical sam s Furryem,ali mi nije jasno odkud su se doklatile,nikad prije to nisam primetil
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |