Nudim tinkture, macerate,ljekovitu kremu.. |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 23:59 |
Pravim odlične tinkture:
-gospine trave (antidepresiv) -konopljike (Vitex agnus castus ) za PMS i sve probleme vezane uz menstruaciju -matičnjaka (za herpes ) -gaveza (za rane, bolne zglobove, artritis) -kapi za smirenje -kapi za želudac i probavu Macerate: -ulje gospine trave (kantarionovo ulje ) Ljekovitu kremu od ljekovitog bilja, maslinova ulja, pčelinjeg voska s dodatkom Aloe vera (opekotine, udarci, rane, modrice, hemoroide...ali se pokazala dobra i kao hranjiva krema za lice, ublažava bore, hrani i vlaži kožu). -hidratantne kreme za lice Sve 100% prirodno i bez konzervansa. Sve bilje je brano u čistoj prirodi, na padinama i livadama Pelješca, bez ikakvog zagađenja. |
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pun ti je sandučić, draga moja hvala na pomoći |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Kupujem tinkturu konopljike. Poštanski sandučić vam je pun.
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Ispražnjen je.Ali sam ja imala jedno teško razdoblje zadnjih mjeseci pa sam rijetko bila na forumu.
|
|
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala puno na paketiću zdravlja i (opetovanoj) pomoći, draga F.Daza!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bilježim se sa štovanjem.
|
|
|
|
![]() |
|
Zagorka, isprazni sandučić.
Ne možemo se dogovoriti jer ti je prepun sandučić. |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |