porpourina prah - savjeti |
Odgovori |
Korisnik | |
nissa
Novo sjeme Pridružen: 08 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 22:22 |
drage moje tete salvete, kupila ja porporina prah sva sretna došla doma, tacne pripremljene, motivi zaljepljeni, ma sve super. Ja otvorim taj prah a toga ima samo po rubu bočice???!!! Košta 54 kune, pa mi nije jasno kako tako malo dobiješ za te novce? Ja ga nisam koristila do sada pa neznam kako treba izgledati, dali ga ima do vrha ili samo sa strane? Spužvica se koristi više puta ili? Nekak mi je to sve čudno i baš sam se rastužila, žao mi novaca za tako malo praha. Molim savjet. Kako se radi sa tim prahom da ga što dulje imam.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nissa, za početak dobro nam došla.
žao mi je da si tako prošla s tim prahom. što se toga tiče moj ti je savjet da uzmeš bočicu i vratiš se tamo gdje si ga kupila i kažeš im. možda su ga (ne znam gdje si kupila) ako organiziraju radionice namjerno ili nenamjerno malo "posudili" pa vratili bočicu na policu. u svakom slučaju nije u redu i ja bi im svakako vratila i tražila novu bočicu. ipak je malo previše dati 50 i koju kunu za malecku praznu bočicu.
inače, prah se utrljava (prstima, spužvicom ili nekom mekanom krpicom) u pukotine koje dobiješ dvokomponentnim crackle lakovima. umjesto praha u iste svrhe, a jeftinije mogu se koristiti i sjenila za oči, uljana boja, krema za cipele.... ne mogu se sad sjetiti jesmo li se čemu još domislile
|
|
nissa
Novo sjeme Pridružen: 08 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala anastazija... Bila sam tamo na prodajnom mjestu, sve ok, ženskica bila ljubazna, dala mi je drugi i ispričala mi se. Tako da sam . Za dvokomponetni znam kako se koristi, sa sjenilima sam prije radila a sad sam baš htjela probat taj prah da vidim u čemu je fora al iskreno nije velika razlika. Uglavnom sve je ispalo super na kraju.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |