Trebam hitan, prehitan savjet |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Travanj 2010 u 16:26 |
Smijem li višnju, aroniju, ruže , plox-iće, ruže, hoste sada saditi u Fužine?
Snijega nema, ali su prisutni jutarnji marazevi? Hitno, da hitnije ne može biti ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aroniju slobodno sadiš.
Možeš i ostalo saditi ali moraš prekriti plastičnim bocama. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala Božikovine
![]() Već sutra, ako ne bude kiše, bi mogao krenuti mali transport sa moga čupavog balkona. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
NIKI ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Molim pomoć!
Dobila sam za rođendan Plantes mix dia12. Gdje ga presaditi (balkon ili vrt), kakva zemlja, da li podnosi veliku vrućinu, sunce ili hlad? Molim sve što znate o toj biljci. Hvala Niki |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga naša Niki ovak predpostavljam da si dobila tj. piše na naljepnici biljke Plantes mix dia12. i to samo znači "mix biljaka" (univerzalna deklaracija za većinu biljaka postoji još Trajnice mix, a vjerovali ili ne u Konzumu čak i Perene (srpska riječ za trajnicu) mix) u predpostavljam lončiću broj 12, dakle daj ti nama fotkicu jer po ovome to može biti bilo što.
|
|
![]() |
|
NIKI ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 24 |
Molim pomoć za stavljanje slike.
Proučila Kako staviti sliku ali nije mi jasno |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/images/galleries/640-480/da2c1f1c-P5080231.JPG
|
|
![]() |
|
Nešto sam krivo napravila.
Molim pomoć!!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kužnula što sam pogriješila.
Evo slike moje nepoznate biljke. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Predpostavljam da je to Fikus benjamin a o njemu su potrebne informacije tu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=375&PN=1
|
|
![]() |
|
Hvala.
Sada ga moram presaditi i nadam se da će dobro reagirati na moj balkon sada ljeti (puno vruće-zapad). Ne znam da li je potrebno da ga zimi unosim u kuću. Balkon okrenut prema moru, Kaštelima i Trogiru. |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
kod mene je to sobna biljka...fikus benjamin.
|
|
![]() |
|
Callas ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Pozdrav, moja Juka je sada već tako velika da se ruši. Lonac je veliki tako da bih je morala presaditi u veći od 35? Ili je rezati na vrhu? Naime osim što je visoka ima listove sa strane koji su tako veliki da remete ravnotežu pa se prevrće. Ima li neko iskustvo sa tako velikim Jukama? Hvala!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |