VELJAČA - nominacije i pobjednici |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 09:06 |
Rad mjeseca VELJAČE PRAVILA NOMINIRANJE - Nominira (prvih) 12 sudionica iz prošlog natječaja. - Promjena (jer ste VI to tražili!): možete nominirati više radova od jedne osobe! (ali svakako budite fer pa uključite što više forumašica u natječaj). - Radi lakše preglednosti radova, koristite se galerijom "Friško iz pećnice" ili http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4156 - Nominiraju se radovi objavljeni u periodu od 01.02. do 28.02. - Rok nominiranja je od 01.03. (ponedjeljak) do 07.03. (nedjelja) GLASANJE - Rok glasanja je od 08.03. (ponedjeljak) do 14.03. (nedjelja) u ponoć. - SVI mogu glasovati - pa i gosti foruma! Vucite familiju i prijatelje za rukav ako silno želite zalihe salveta!!! OSTALO - Pobjednički rad je onaj koji je osvojio najviše glasova. - Pobjednica od ostalih sudionica (nominiranih) dobiva SALVETE! Divan način da se obnove zalihe i naprave novi radovi! - Također se dijele slatki smajlići sa peharima za 2. i 3. mjesto (prva i druga pratilja!) - I dalje vrijedi PRAVO O NESUDJELOVANJU - Ukoliko netko ne želi ili ne može sudjelovati u natječaju ima apsolutno pravo na to. Potrebno je samo obavijestiti mene ili nekoga od ostalih moderatorica (Rose, More) no osoba ne mora navesti razloge nesudjelovanja niti će se o njima raspravljati. Važno je da to učini prije glasanja kako bi se mogao nominirati drugi rad! |
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Molim curke koje su nominirane prošli mjesec da obave svoju svetu (i nadasve) tešku dužnost - svaka treba nominirati po jedan rad koji se natječe za rad mjeseca veljače!
Postupak se zna - redni broj, ime osobe koja se nominira i rad! Samo bez komentara, brbljat ćemo nakon (ispod) nominacija! Zamolba: Idemo biti kreativni pa za svaki rad koji nominirate smislite neko super - turbo - opisno ime! Npr. nemojte napisati samo "Ogledalo" već napišite recimo "Proljetni san - ogledalo" ili tako nešto! Dajte mašti na volju!!!! Forumašice koje imaju domaću zadaću su (hehe, crna lista): 1. Mare - nostrum 2. Anđelka 3. Izzy 4. Kaća43 5. Kami 6. Anastazija 7. Mnataša 8. Shasha 9. Prila 10. More 11. Lluvia 12. Maslačak (13.) Slavica08 SRETNO SVIMA I DOBRU ZABAVU!!!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
1. SLAVICA 08 - INDIJA U MALOM
|
|
ANĐELKA
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
2. Kami - "Limunadu... duplu... bez secera molim"
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
3. Monna - "Iščekivanje"
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
4. Maredelmare - "Proljeće u meni..."
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
5. Izzy - kutijica u epizodi "Proljeće je, a u meni jesen"
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
7. Anđelka - Stidljiva mimoza
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
8. Mima 051 - "Cvjetni tandem"
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
9. Sanjam - Japanski san
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
10. Kaća43 - Crno bijelo u boji
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
11. Mare-nostrum - Mala zelena kutijica
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
12. Anastazija - Bilo jednom na zapadu.....a onda je došao GMO.....
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
13. Maredelmare - Kutija za vino
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nominacije su završene!
Anketa je otvorena ovdje http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4477&PN=1&EN=TU Dopušteno je glasanje gostima foruma i komentiranje ispod ankete... Također možete i ovdje brbljati o dojmovima natječaja i slično! |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Glasovanje je završeno! Stanje ankete točno u ponoć je izgledalo ovako... Napravila sam screen shot jer će Admin zaključati anketu tek sutra pa da ne bude nekakvih nesporazuma, voljela bih da bude fer do kraja, barem koliko ja mogu utjecati na to... Pogledajmo zajedno? Pa onda možemo zaključiti sljedeće... Kami, Maredelmare i Slavice - čestitam!!! Molim nominirane cure da pošalju Kami po nekoliko salvetica kao dogovorenu nagradu, a pratiljama stavljam ponosne smješkiće u potpis! Hvala što ste se igrale i najviše vam hvala na nadasve pozitivnom stavu! Puse! |
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nakon ovoliko neočekivane drame i napetosti da nam i slanje kuverti bude dinamičnije, uvela bi za veljaču dodatak u pravila:
pobjednica šalje drugoplasiranoj, trećeplasiranoj i radu s najmanje glasova paketić salveta Tko god je sve glasao za radove se potrudio posjetiti natječaj i to je super stvar pa bravo gosti tko god sve oni bili Čestitke svima na tako raznolikim radovima, a Maredelmare, Slavica08 i Sanjam, molim adrese na pm edit: prvo je pisalo da šaljem prvoplasiranoj (sebi ) i drugoplasiranoj |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami, posebna kao i uvijek! Ja se slažem i malo sam "podebljala" tvoj aneks pravilima tako da svi vide!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
šta sam ja jedina jutros popila kavu?
Kami, prvo čestitke na pobjedi!
ali draga ti si prvoplasirana, a onda idu drugoplasirana i trećeplasirana kojima također čestitam.
i predlažem da se čestitke tu obavljaju da se galerije ne pretvaraju u mjesto za čestitanje i nazdravljanje.
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi možete glasati u anketi |