Slavica - moji radovi |
Odgovori | Stranica 123 55> |
Korisnik | |
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Siječanj 2010 u 21:39 |
Konačno sam smogla snage staviti svoje radove. Desetak mjeseci radim, pratim Vaše stranice , i divim vam se. Radovi su vam predivni i svaki kut kad ih gledam divim im se, predivni su !
MaredelMare i ja smo iz iste udruge samo šta ja radim u kaštelima a živim u Splitu. Nadam se da nećete biti prestrogi jer u splitu nemamo tečajeve i sve što znam naučila sam od vas. ovo je mali dio mojih radova, ima ih još puno al da vas ne zamaram evo nečega za početak . |
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu vjerovati da sam prvazavirila u novu galeriju... dobro možda nisam prva zavirila ali evo slučajno imam čast prva poželjeti dobrodošlicu našoj novopridruženoj članici
e pa draga Slavica dobro nam došla
nema razloga za strah što se radova tiče. jako lijepe radove imaš što nije ni čudo kad si učila na najboljem mogućem mjestu. nema te radionice gdje bi te naučili sve ono što možeš naučiti ovdje.
drago mi je da si nam se pridružila i želim ti ugodno druženje sa nama...
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice dobrodošla!! Pohvale na lijepim radovima i samo hrabro naprijed!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na podršci.Na vašim sam stranicama svakodnevno pa ako moji radovi
zavređuju pohvale to samo znači da sam imala dobre učitelje! |
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla! Slavice, baš si me oduševila. Tvoji radovi su mi radovi profesionalca, te mi je nepojmljivo da nisi i prije objavila ove lipote. Po meni možeš slobodno stati uz bok najboljih na ovom forumu.
|
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošla slavice .radovi su ti fantastični!posebno mi se sviđaju kutijice.da li si radila i one figurice?jako su lijepe.od čega su napravljene?jako mi se sviđa kako si iskombinirala različite salvete,kao na primjer prozori kroz koje se vidi more i brod.odlično!!!
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ti želim dobrodošlicu. Obradovala si me lijepim radovima, posebno mi se sviđaju figurice
|
|
marinnera
Nedavno posijan Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla, bravo, bravo bravo za ove prozore to mi je savršeno!!!!!
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na dobrodošlici. Za lutke me je inspirirala po svemu nedostižna Monna a rađene su od glinamola ili fimo mase glave dok je tijelo lutke(nećete vjerovati )dva silikonom spojena plastična jaja-manje jaje za gornji dio tijela a veće za donji dio.Ruke su ona "čupava žica"boje kože,košarice cvijetići i ostali detalji od fima.Krpica se u kući uvjek nađe i to je to.
Vi ste sve predivne i gledajući vaše radove dale ste mi inspiraciju.Inače sam zdravstveni radnik i po godinama (ali ne i srcu) spadam u kategoriju baka. |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla...radovi su ti fantasticni i tebi uopce nije potrebna radionica jer si prirodno talentirana...svaka ti cast...jedva cekam vidjet jos sta...
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla, već sam se MaredelMare raspisala pa se onda to obje tiče ;)
Apsolutno predivni radovi, ostala sam zatečena, kao da sam se teleportirala u neko drugo vrijeme i mjesto... pogotovo ove figurice dama koje su mi kao Dalmatinke iz nekog prošlog stoljeća... Predivno stapanje motiva, kombiniranje s čipkom, žaluzinama, 3D ogradama od ružica, nijansiranje rubova tacni, kutija, tanjura...zašto uopće nabrajam... Odlično sređen onaj motiv na stolcu da ne djeluje "već viđeno"... Ona dekoracija na vratima me oduševila skroz, jeL to kombinacija salvete i slikanja ili što li je to? |
|
ElzaBuba
Mladi grm Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice, pozdravlja te još jedna baka i po godinama i u stvarnosti, ali u srcu smo sve mi ovdje mlade. Dobro nam došla, radovi su ti sve samo ne početnički, svaka ti čast.
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su uglavnom stariji radovi osim ovih božićnih, kami, ono na vratima je kombinacija printa , salveta, i malo mog igranja bojama , pa eto pogledajte i ove radove, ja se radujem vašim komentarima i diskusijama na temu radova i korisnim kritikama i opčenito stvarima za koje vi smatrate da bi se mogle možda izmijeniti na bolje u svrhu napredovanja svih nas na ovom forumu, hvala vam svima!
|
|
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došla Slavice radovi su ti prekrasni i baš mi je drago da si se odlučila konačno nam ih pokazati, pozdrav od još jedne bake i imenjakinje
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla, radovi su ti prekokrasni.Sirena me oduševila. Ako može pokaži i onaj tanjur iza figurica(sa Isusom)
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A bio je i red da se priključiš, e!!!
Ja sam vidila većinu, a ova vrata..ako je ovo ono staklo šta si mi govorila...ispalo ti je samo tako!!! Super!!!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavica, dobro došla ! Zašto si tako dugo čekala sa svojim radovima? I čemu strah? Radovi su prekrasni! Oćemo još!!!!! |
|
ANĐELKA
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
radovi su predivni, jako me oduševljavaju drvene dašćice, i mi oldtajmeri imamo dara za rad zar ne?????????????
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Slavica 08
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo još nekoliko radova.Gogs,među njima je i slika koju si htjela vidjeti. Malo me muči povećavanje-smanjivanje slika ali vremenom bit će bolje!
|
|
Odgovori | Stranica 123 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |