decoupage tehnika na djecijoj bocici.. |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 09:10 |
zanima me da li je moguce napraviti decoupage na djecijoj bocici... ?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vjerojatno da bi se moglo decoupagirati i dječju bočicu......samo dječje bočice se iskuhavaju a to obični lakovi ne bi podnijeli nego bi se sve odlijepilo
možda bi se moglo napraviti to sa lakom za porculan koji se zapeče
s tim lakom nisam nikad radila ali sigurno će se javiti netko tko je da ti da savjet
|
|
![]() |
|
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
pa bilo bih dobro kada bih se to moglo napraviti, odmah bih nabavila sav potreban materijal i svojoj princezici napravila nesto lijepo lijepo...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Uh, iskreno ja sam malo skeptična oko ove ideje... Nije da se ne bi moglo ako je bočica staklena, vjerojatno sa lakom za porculan kako Iris kaže (imam ga, ali tek s lijedi eksperimentiranje s tim), ali bih izbjegavala koristiti bilo kakve kemijske proizvode na stvarima za male bebe, pogotovo na bočici... Nemojte misliti da sam paranoična, već sam samo oprezna...
![]() |
|
![]() |
|
nisam mislila da komplet bocica bude prekrivena salvetom...nego samo jedan dio... znaci ko neki cvijetic , medo....
|
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
nisam sigurna da sam na dobrom mestu da postavim ovo pitanje ali je slicno.da li ce porculanski i keramicki tanjiri izdrzati rucno pranje,ako su radjeni akrilnim bojama,decoupage lepilom i izlakirani akrilnim lakom u spreju?
sve mi je izgledalo super kad sam napravila a a sad mi se cini da se ljuste po rubovima.
tek sam sad procitala da postoji lak za porculan koji se zapece..
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Mikica, neće izdržati, pogotovo ako je lak u spreju. Ja koristim lak za čamce koji je vodootporan (garantirano) pa je to ok, ali postoji lak za porculan koji se lagano zapeče i onda je sigurno prati te predmete čak i u perilici (stoji tako na uputstvima, nisam još stigla isprobati iako sam ga kupila)...
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
hvala izzy na odgovoru.pokusala sam danas da rubove uradim cetkicom i akrilnim lakom iz posude,cini mi se da je bolje.videcu kako ce se pokazati.Da li taj lak za camce moze zameniti lak za parket i mozes li mi molim te reci ko proizvodi taj lak za porculan i kako izgleda....hvala puno
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Mikica, postoje boje (i ljepila ako se radi salvetnom) za porculan i staklo koje se zapeku u pećnici kako je Izzy objasnila. Isprobala sam i sve OK. Ali ako upotrebljavaš frosty i hoćeš ga zapeći, nemoj koristiti ventilator u pećnici jer (barem je meni) malo požutio.
|
|
![]() |
|
Mikica, budem malo kasnije stavila slikicu laka sa detaljima u topic "Proizvodi - što sve koristimo" pa virni tamo!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |