Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 14> |
Korisnik | |
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Studeni 2009 u 13:46 |
Evo drage moje evo nekih moji radova ispričava se zbog veličina slika. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Linaa... pa ti si prava umjetnica, prekrasno.... ona uskrsna jaja i ovi adventski vjenčići... superrr!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divno linaa!!stvarno si pokazala super i raznolike radove.anđeli su predivni,a maske fantastične!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kao prvo dobro došla i dugo se družila s nama na forumu. Šro se tiče slikica tu ti ne mogu pomoći jer ne znam kako ih smanjiti, ali ima cura koje će ti rado pomoći. Radovi su ti lijepi, uredni i svestrani. Posebno mi se sviđa ona zlatna boca sa božićnom zvijezdom i tanjuri su mi stvarno jako, jako lijepi! Nadam se da će toga biti još!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Linaa,dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
hvala svima za dobre želje i komentare, evo jpš jednog adventskog vjenca, na njemu su od gipsa odljevici kaj sama izlijem u plastiku od onih cokoladica kaj se vade na adventskom kalendaru, pa sam ih obojala i eto super ispalo ![]() Prila: to su od gipsa maskice to si izlijem pa ih samo farbam imam jos tih stvarcica al ne stignem sve, od nedavno radim s gipsom htijela sam ukomponirati decoupage s tim sitnim gipsanim puzicima, ruzicama i tak ,a jednog dana budem, |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Linaa ti si multipraktična
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma to je tek pocetak, ![]() |
|
![]() |
|
lullaby ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Srpanj 2009 Lokacija: Canada Status: Offline Bodovi: 261 |
linaaa imas prekrasne radove, a psoebno mi se svidja ono crno-bijelo jaje i plava visoka boca sa ruzom ... famozno
![]() |
|
Prijatelji su andjeli koji nas podizu kad se nasa krila slome
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
linaaa kako si ti svestrana!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
svaka čast onima koji su dosljedni i drže se jedne tehnike ili jedne
vrste onoga što dekoriraju i daju cijelog sebe samo u to,
ali ja to nikad nisam mogla pa suosjećam s Linom ![]() zato Linaaa super da si nam više toga pokazala... kad sam prvi put preletjela slike, za oko su mi ugodno zapeli prvi tanjur s ružicama jer se vidi da crackle ima raznobojne pukotine što daje zanimljiv efekt... pravo lišće jer se od početka jeseni pitam s čim bi se ono dalo fosilizirati/zdecoupagirati (čim si to napravila i što je to uopće? ![]() i naravno crteži (slike) jer se ja pomalo grizem što sam zapustila crtanje i slikanje (kolko god kreativnih ideja imala za origami i decoupage, ništa se ne može usporediti s onim što ruka nacrta pa čak i kada nije iz glave (pa makar to bio čiča gliša (za kojeg nisam čula dok ga izzy nije spomenula negdje) )... |
|
![]() |
|
hvala svima za pozitivne komentare, kami: pravo lisce je fiksirano sa lak lijepilom za salvete a dok je je jos frisko na to sam stavljala komadice bijelog sloja maramice ili salvete koja sam prethodno natrgala i onda svaki sloj premazes s lak lijepilom, samo ovisi koliko bijelo zelis toliko slojeva papira stavis. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
još malo mojih radova:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako dobro, posebno maska!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Wauuu.evo nama još jedne svestrane kreativke....dobro nam došla i duuuugo ostala sa nama...Divim se tvojoj svestranosti.
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
stvarno si divna svestrana duša i predivne radove imaš... samo tako naprijed...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Dobrodošla Linaa, svi radovi su krasni, svaki na svoj način!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
hvala, hvala, joj pa nemojte me toliko hvaliti bum se umislila ![]() ![]() joj to su sitnice a da mi vidite sobu ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |