Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim, molim pomoc
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trazim, molim pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Groovy View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Groovy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim, molim pomoc
    Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 11:19
Izvinjavam se odmah kaj ovako upadam, nova sam u svemu, voljna uciti i raditi :)
Molila bi sve vas ako imate koju biljku viska, sve dolazi u obzir, imam puno prostora, a trebam i zivice,cvijeca, grmeka ili slicnoga ( cca. 850m2) potpuno praznog i neuredenog prostora :( kojeg stvarno zelim urediti. Pa ako imate ista viska biti cu zahvalna, a nadam se da cu jednoga dana i ja imati necega i moci podjeliti sa Vama Big%20smile
Unaprijed svima puno hvala.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
prepelica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prepelica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 12:48
Reci, ako si blizu Siska, mogu ti nešto dopremiti, jer i ja uređujem potpuno zapušteno imanje, a sad već imam i viškova. Ako nisi blizu, pogledaj što nudim, pa mi javi što da ti pošaljem.
Bok
Na vrh
TeaK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3272
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TeaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 18:43
Jes da si se načekala ali nešto je krenulo u pošti.... Brugmansija, vegeta, nekakva ukrasna trava, tri boje sljeza i ..... ma nemam poima....ja pakirala  obečano i jednostavno spakirala, a da nisam pamtila. Ako imaš još kakvih želja, a da ih ja mogu ispuniti javi.
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 21:17
ako zelis sjemenja ja imam nesto..sadnica bas nemam al poslat cu nesto malo..javi se na pp ako sta zelis..
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2009 u 23:35
Pošali mi adresu na pp, pa ti pošaljem nešto sjemenaSmile
Na vrh
Groovy View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Groovy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 10:19
Cure zakon ste, puno Vam hvala, saljem adrese na PP, pokraj Varazdina sam :) tako se veselim biljcicama, ucim i citam non stop :)
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2009 u 16:19
aj pošalji adresu,bude i kod mene nečeg Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.