Trazim, molim pomoc |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Groovy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 09 Listopad 2009 u 11:19 |
Izvinjavam se odmah kaj ovako upadam, nova sam u svemu, voljna uciti i raditi :)
Molila bi sve vas ako imate koju biljku viska, sve dolazi u obzir, imam puno prostora, a trebam i zivice,cvijeca, grmeka ili slicnoga ( cca. 850m2) potpuno praznog i neuredenog prostora :( kojeg stvarno zelim urediti. Pa ako imate ista viska biti cu zahvalna, a nadam se da cu jednoga dana i ja imati necega i moci podjeliti sa Vama ![]() Unaprijed svima puno hvala. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
prepelica ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Reci, ako si blizu Siska, mogu ti nešto dopremiti, jer i ja uređujem potpuno zapušteno imanje, a sad već imam i viškova. Ako nisi blizu, pogledaj što nudim, pa mi javi što da ti pošaljem.
Bok |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Jes da si se načekala ali nešto je krenulo u pošti.... Brugmansija, vegeta, nekakva ukrasna trava, tri boje sljeza i ..... ma nemam poima....ja pakirala obečano i jednostavno spakirala, a da nisam pamtila. Ako imaš još kakvih želja, a da ih ja mogu ispuniti javi.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ako zelis sjemenja ja imam nesto..sadnica bas nemam al poslat cu nesto malo..javi se na pp ako sta zelis..
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pošali mi adresu na pp, pa ti pošaljem nešto sjemena
![]() |
|
![]() |
|
Groovy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Cure zakon ste, puno Vam hvala, saljem adrese na PP, pokraj Varazdina sam :) tako se veselim biljcicama, ucim i citam non stop :)
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
aj pošalji adresu,bude i kod mene nečeg
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |