prava kadulja |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Rujan 2009 u 09:16 |
evo lijepo molim ako netko ima sadnice prave kadulje,od sjemena mi presporo dolazi do berbe a trebam za lijek.
Isto tako ako netko ima grmove odrasle kadulje koje bude oblikovao molila bij listove ili grančice jer mi treba veća količina. hvala unaprijed, kad stignem stavim popis što ja nudim |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hana, ja ti imam kadulju, grm. Reci šta ti triba, pa nećeš valjda čekati rezanje, a triba ti za lijek. Ma mi ćemo je iščupat iz zemlje ako triba! Javi, koliko, šta i kako rižem (ja sam neupućena) i ona stiže! ![]() pozzz |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala draga,evo šaljem pp
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hana i ja ti imam kadulju ako ti treba..
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
imam i ja kadulju ako još treba
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |