Mari,5510 nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Ožujak 2015 u 15:51 |
bugica za pet si
![]() desert rose ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sjeme borača imam od predlani (pravilno je uskladišten pa se nadam da ne bi trebalo biti problema s klijanjem). Lani ga nisam skupljala jer mi niče sam, tako je to kod njega, kada ga jednom posiješ imaš ga uvijek.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Mari imam bijeli drvenasti božur na zakorjenjivanju i već puštaju pupove, bit će navodno i crvenog ali nikako da vidim znakove života... pošalji mi adresu na pp da ti pošaljem, ako ti odgovara.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tražim- boražinu (boreč) ako netko ima za posadit ( jel se može sijati sjeme, i znate li ima li ga za kupiti)
-dicentru (srdašce) crvenu i bijelu -reznice krizanteme starinske, bilo koje boje - sadnicu bijelih knedla (žganci) - crveni božur, zeljasti ili drvenasti bilo koje boje u zamjenu mogu poslati bilo šta iz mog vrta ili lončanica |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Mari želim ti da čim prije ozdraviš, a cvjetića će uvjek biti!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
oprostite svi kojima sam u zadnje vrijeme obećala poslati cvijeće
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
šalji adresu
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Mari, zanima me onaj euonimus puzajući. Jednu grabu bez vode trebala bih prekriti nečim puzajućim što bi spriječilo ili bar smanjilo rast korova tako da se ne mora stalno kositi i čupati, a da pritom izgleda dekorativno. Graba se nalazi ispred škole uz cestu, na južnoj strani i stalno na suncu. Može li taj euonimus poslužiti za takvu namjenu? Ako da, šaljem adresu u pp. Nažalost, nemam ništa od ovoga što ti traži, ali sam spremna obići trgovine i rasadnike u ZG da nađem bar nešto od toga.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
koka pasiflora je na sigurnom ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Free draga da nisi ti meni onako lijepo zapakirala s karticom Mari 555
![]() došla bi doma kratkih rukava ![]() ![]() ![]() Lantana odakle si samo izvukla taj moj post ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mari kako si me samo nasmijala ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Bolje ikad nego nikad!! Evo, Mari, ipak sam ispunila obečanje!!! Nadam se da će se sve primiti!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ja ti imam sam bijele i jednu blijedoljubičastu, pa bit će sjemena..nemam iskustva sa sađenjem reznica od dature, moje bijele se same obnavljaju u vrtu svakog proljeća... ------- molim ako netko ima sjemena pakujca i lukovice šumske ciklame zatim sjeme turskih karanfila |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
R.Sara ovo je ugodno iznenađenje
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ej koka, već sam ti negdje napisala da sam ti zapelcala pasifloru, lijepo se primila, dobro napreduje, u tegli imaš komada dva...ne znam jesi li pročitala
![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
AKO NEKO IMA REZNICU NARANČASTE I CRVENE DATURE LIJEPO MOLIM
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
koji želite narančastu tekomu javite adresu na pp..imam pun vrt grmića s korijenom
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Mari poslat ću ti ja rasadu turskih karanfila
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Mari, poslati ću ti ja sjemena ako ga uspijem uhvatiti. sada cvijetaju. za ljiljan ću vidjeti nešto!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |