more - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 22 Srpanj 2009 u 12:22 |
nakon duuuuuuuuuuuugo vrimena, otišla jučer u jedan jedini hobby dućan u splitu vidit što ima tamo i kupila memory žicu i drvene perlice. htila sam nabavit i satni mehanizam, al eto kaže žena da nemaju jer se u nas to ne traži. hm!
nikad prije nisam radila narukvice niti ih baš nosim. sinoć sam kao išla probat napravit jednu narukvicu (izzy, ovo si ti kriva
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() Bravo, nemoj stati
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
draga primavera, puno ti hvala. drago mi je što ti se narukvice sviđaju. moram reć da sam sinoć guštala u nizanju perlica. kao samo ću probat kako mi ide. počela i stala tek kad sam vidila da nemam dovoljno perlica. da sam ih imala sigurno bi još toga napravila. čak se i bratu narukvice sviđaju. rekao mi je da sam luda ako ih ne budem nosila
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Iiiiiiiiii, bravo draga! Baš mi je drago da sam te zarazila - vidiš kako su sjajne! Ja bih ih SVE stavila na sebe! Bravoooo!
![]() |
|
![]() |
|
ma meni se čini da ti inače tako djeluješ na ljude
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ma možda samo malo....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo! ovo je pun pogodak. Prekrasne narukvice. I j bi ih rado sve stavila na ruku! Daj nastavi dalje da vidimo šta još možeš. A možeš ti toga dosta!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala anđelka!
![]() |
|
![]() |
|
Ajmo, ajmo! Novi radovi! Ništa? Fjaka, ha?
![]() |
|
![]() |
|
zezaš ti, ha |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Slikaj ,slikaj,lijepo si počela
![]() |
|
![]() |
|
maslina, hvala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kompletić je sjajan! Obožavam drvo, stvarno se može kombinirati uz svašta... Znam da ćeš šiznuti na moje asocijacije, ali ove bojice me podsjećaju na bijelu i tamnu čokoladu!
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Uuuu, krasan kompletić,volim drvo...lipo je složeno!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Suuuuper! Krasne boje!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |