kuća za odmor ili ipak umor |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 15:46 |
ovo bi trebala biti kuća za odmor ali smo (sinovi i ja) nedavno počeli uređivati, ima jako puno posla ali polako ni Rim nije sagrađen za dan |
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još malo slikica cvijeća
pozicija za odmor |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa već sad je prelijepo...kako li će tek biti kad završite
|
|
lika1
Mladi grm Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bome nije to niti mala kućica vidim da tu ima kvadrata i unutra i vani a mi se veselimo slikicama.Ovo što sam vidjela mi je jako lijepo,onaj adam ti je predivan,a i fotelju si stavila na odličnu poziciju!!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni sve izgleda prelijepo, jedini umor mogu biti prozori na dan pranja
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme velika kuća!!!!!!! Prvo umor a onda u fotelju koja se baš krasno "parkirala" među cvijećem
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fotelja je super, a guza koja na nju sjedne - mudrica!!! Pravo mjesto za
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoja kuća za odmor i okoliš mi se baš sviđa i sad bi se najrađe zavalila u onu tvoju fotelju
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerojatno će neko vrijeme biti za umor, ali će zato odmor (kad na to dođe red) biti prava uživancija
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najviše mi se sviđa ona fotelja na balkonu!
Zezam se naravski. Kuća je prelijepa a okoliš isto. Imaš svakakvog cvijeća. Kako god radili, vjerujem da i uživate u tom"bombonu" od kuće i vrta!
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da uživamo i sa ljubavi je uređujemo, a sinovi kažu neka samo ne pretjeram sa cvijetićima
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo da malo dodam slikica
IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww286/durdicatom/afrikaljubiica-1.jpg[/IMG] IMG]http://i7 |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a meni nikad dosta sve je cvijeće lijepo |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Bromelija i unutra i van, a to da je malo umor mogu razumjeti, ali ipak kad sjedneš barem malo i pogledaš ljepotu oko sebe onda se isplati.
|
|
život je more
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromelija, jako lijepo već sada, adok sve uredite biti će još ljepše. Ja sam uočila jako puno cvijeća i u kući i na balkonu, pa mi nije jasno, ako je kuća za odmor, tko zalijeva toliko cvijeće. A fotelja, ma izvrsna pozicija .
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Bromelija,divno za odmaranje,uzivanje pored toliko biljki.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponekad umor, više puta odmor, bit će to prekrasno mjesto za tebe i tvoju obitelj, super izgleda i kuća, a okoliš je predivan. Cviječu ne možeš odoljeti, pa svima nam je to jako, jako poznato. Zamisli da ne možeš odoljeti nečem ružnom. Prava stvar, slikaj želimo još.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
biti će još slikica kod mene ružno vrijeme, pada kiša što i nije loše nemoram zalijevati, šalila sam se sa umor jer kad se nešto voli nije teško.
kat rea kuća nije daleko pa stignem otprilike svaki drugi dan otići zaliti, a kad dovršimo tamo će živjeti sin |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije čudo da ti kažu da ne pretjeraš sa cvijećem! Imaš zelenila kao u priči!
Prekrasno i vani i unutra!
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |