Moj (njemacki) vrt |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 20:41 |
Sponzorirani linkovi | |
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodoslicu zelim..vrt i cvijece u njemu su bozanstveni,nesto preljepo..a slike su predivne
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bila sam u NJemačkoj i imala prikike vidjeti te male vrtove,
odišu nekom toplinom a tvoje cvijeće je božansko....obožavam ga jer je starinjsko jako lijepo |
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo .
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
montokuc (uf napatila sam se malo sa ovim) dobrodošla,vrtek mi se sviđa..pogotovo lupinusi koji su me opsjednuli ove godine
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala lijepa na komplimentima,ja sam musko i zovem se Ivo!
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super vrt
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao na forum! Vrt ti je prekrasan!!!
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt ti je lijep, baš za "odmoriti dušu"!
|
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Herzlich wilkommen Ivo, krasan ti je garten samo nastavi sa slikama.Lupinusi su ti a i božuri .nadam se da će biti slika njemačkih ruža, malo drukčijih od naših
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja ću u tom stilu poželjeti Ivi wilkommen, vrt ti je predivan baš mi je onako nekako english
Još, još slikica....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Montokuc dobro došao.Lupinusi i ostalo cvijeće ti je lijepo.Nadam se da ima još slikica.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
:)))))))))) divan je podsjeća me na zvrkov :)))))) zeleno, sočnoo :)))
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošao u domovinu barem putem foruma!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo ivo...vrt je predivan
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivo herzlich wilkomen!!!! Ich habe in Solingen 6 Jahre gelebt und in Koeln war ich fast jede Wochenende...
A sada o vrtu...prekrasno i raznoliko...
Nadam se da ćeš nam uskoro staviti još slikica...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivo dobrodosao!Vrt ti je divan
|
|
montokuc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
montokuc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čovječe! Mogu samo reći
Što je ono narandžasto na zadnjoj slici?
|
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |