Voda iz klime |
Odgovori |
Korisnik | |
Urša
Novo sjeme Pridružen: 11 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 23:36 |
Budući da sam nova ovdje, pokušala sam pomoću pretraživača naći je li o ovome bilo riječi, ali nisam ništa uspjela pronaći.
Zanima me može li se voda koja curi iz klime na balkonu iskoristiti za zalijevanje cvijeća ili u njoj ima nečeg štetnog. Voda mi curi u jednu kantu i svaki dan je praznim. Ako se ovom vodom smije zalijevati, palo mi je na pamet programirati klimu, da se svaki dan uključi npr. po jedan sat i zalije cvijeće dok smo npr. dulje odsutni. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Andrej
Pustio korijenje Pridružen: 08 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voda iz klime je OK pod uvjetom da klima nije nedavno dezinficirana. Ideja s paljenjem je losa iz vise razloga - klima je veliki potrosac pa se pod odredenim okolnostima moze dogoditi da izbaci limitator ili osigurac pa te doceka smrdljiv frizider, kolicina izbacene vode ovisi o vlaznosi zraka i razlici unutarnja-vanjska temperatuura te realna mogucnost da neka biljka ili insekt zacepe odvodnu cijev i doceka te mokar zid i dignuti parket.
|
|
friczg
Novo sjeme Pridružen: 08 Lipanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Voda iz klime ti je dosta zmazana, to je vlaga iz zraka pomješana s prašinom i gljivicama s unutrašnje jedinice. Neznam kolko je dobra za zaljevanje. Klima može raditi po rasporedu paljenja i gašenja u modu "odvlaživanja" onda ne troši puno energije jer radi smanjenim intenzitetom.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |