Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori | Stranica 123 20> |
Korisnik | |
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 18:22 |
Ovdje sam prebacila sve moje radove vezane za izradu nakita...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ne mislite da nisam bila vrijedna (kao svi ostali) preko produženog vikenda, prilažem dokaze!
Nije decoupage, ali moja također velika ljubav a to je nakit - sve sam
radila mami, zaslužila je! Pronašla sam prekrasno poludrago kamenje i
bilo je šteta ne iskoristiti ga... Također se malo vježbam u Photoshopu
pa se nadam da mi nećete jako zamjeriti...
Narukvice (charm bracelets iliti "zveckalice" )... Pa naušnice... Nisam puno komplicirala jer mi je kamenje prekrasno samo po sebi... |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam koliko - toliko vrijedna ovih dana pa bih s vama podijelila
nekoliko fotki mojih novih uradaka... Nisu decoupage (to je u pripremi
za ovaj vikend!) već sam se malo opuštala uz izradu nakita, ovaj put
uglavnom za sebe... Ako bude potrebe, premjestit ću ih u novi topic...
Jedna sunčana drvena narukvica na memory žici... Suncatcher... Ova "zveckalica" je idealna za moj orijentalni ples... Shimmy... Ogrlica kakvu si duugo priželjkujem, obožavam tirkiz i malo glomaznije stvari... Oceano... Na "modelu"... I uz moju ljetnu do poda duuuuguuu haljinu.... I na kraju naušnice koje su našle udomiteljicu (a to nisam ja)... Desire... |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo! imaš divne ideje!
|
|
Vilavita
Mladi grm Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma da bi čovijek riječ rekao...ludice mala imali li išta da tebi ne ide od ruke..ajme ajme..ma zakon si..eto opet si me navukla i sad opet pokušavam doći k sebi..
|
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna - nemoj mi govoriti o dovnim idejama, tvoje vile nisu s ovoga svijeta!
Vilavita - još uvijek mislim da si jedna šašavica! |
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Postoji li nešto što tebi ne ide od ruke!? Ja svašta volim probati, a već dugo razmišljam o izradi nakita...možda jednog dana kad budem pri parama, jer kad čovjek školuje djecu, malo što ostane (student i maturant, dakle, uskoro dva studenta).
Ipak je to trošak, posebno u startu kad treba kupiti raznorazna klješta i sva moguća čuda koja su potrebna za izrađivanje nakita...do tada ću uživati gledajući tvoje radove. Stvarno si prava umjetnica! Ne znam što ti ide bolje, salvetna tehnika (posebno ure) ili nakit.. |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno,da ovo vidi moja sestra,ona je luda za naušnicama i ogrlicama,mislim da ni ona nezna kolko ih ima.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja ti svagdje volim gurnuti svoj nos, i tamo gdje mi nije mjesto, i volim svašta probati, samo se bojim da se ne izgubim putem u svim silnim hobijima i tehnikama i metodama! Dada, svakako pokušaj, nemaš što izgubiti! Nemoj kupovati sve materijale odjednom - malo pomalo, kako na što naletiš... Kliješta su znala biti u Lidlu, neko ludo pakiranje od 5 komada za sitne pare, a ista kao i ona koja se prodaju po hobby dućanima po 30ak kuna svaka... Ni ne moraš krenuti sa žicom - uzmi flaksa (strune) i perlica i niiiiiži koliko ide! Poseban je osjećaj kad nešto napraviš pa to nosiš, rijetko tko te neće pitati gdje si kupila taj komad nakita, kad ono - tvoje ruke unikat! Nisam neki stručnjak, ali ako ti bude šta trebalo - samo viči! |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ah, pa mi Slavonke se volimo "đinđati".... |
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nove narukvice... Zabavno mi ih je raditi...
Naknadno postiram komentar - i ova je udomljena... Cure se raspištoljile! Ova je "udomljena".... |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izzy super su ti i ove narukvice!!! Bravo!!!
Lijepa mi je i ova druga ali bi mi prva sada više odgovarala uz novi sat.
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, ova osvježavajuća zelena još nema vlasnika pa ako ju želiš udomiti, morat ćeš ispuniti nekoliko formulara i dati koju epruvetu krvi za svaki slučaj...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebala si čuti ovu provalu smijeha iz mene kada sam pročitala uvjete...Ivan me je u čudu gledao, valjda dijete misli da je mama prošvikala!!!
A šta je sa "izjavom o nekažnjavanju"???
Bez nje nema pregovora, ma ne dolazi u obzir...traži novoga ulagača!!!
Ponesi sve što ti je viška u nedjelju, kupujem na veliko i uredno plaćam (virmanski)
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije izjava, već POTVRDA o nekažnjavanju! Ma, to neću tražiti jer znam da to ne možeš dobiti ni pod razno! OK, stavit ću sve što mi je viška na sebe pa ću zveckati na putu do birca! Još malo pa nestalo! Hihi...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja pa ti znaš na kakvom ja radnom mjestu radim!!!
Šta misliš koliko je to sve provjeravano, pa onda znaš da sam "čista k'o suza"... ma vidi me samo kako ti se smiješim!!!
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasnan nakit,a i nasmijale ste me sa tim smajlićima
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mada inače ne nosim nakit ove tvoje narukvice su mi pregenijalne. tako su lijepe.... ja bi to sad sve navješala na sebe pa nek zvecka.
|
|
Izzy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na lijepim komentarima... Smajlići su očigledno presitni za neke ljude, je li Proljeće?
Anastazija, znam da je lijepo gledati nakit, ali nositi ga je tek posebna priča! Doista bi trebala pokušati, barem sa sitnijim i diskretnijim komadima za početak! Ja nisam neki ekstravagantni tip i volim jednostavnu odjeću koju onda iskombiniram sa šalovima, nakitom, remenima - i to stalno možeš mijenjati i usklađivati u odnosu na priliku! Postoji nešto u "psihologiji" ženskog ponašanja kad nosi nakit, moje skromno mišljenje... |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastični radovi! samo tako nastavi. da si bar blize pa da mozemo organizirati jednu radionicu u Splitu kod mene
|
|
Odgovori | Stranica 123 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |