Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mijenjam aloe veru
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mijenjam aloe veru

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Status: Offline
Bodovi: 125
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mijenjam aloe veru
    Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:44
Imam previse mladica, pa ako je netko zainteresiran za pokoju aloicu nek mi se javi Smile
Za zamjenu bi htjela mladice nekog kaktusa ili sukulenta, pa ako netko ima viska neceg a htio bi aloju, nek mi se javi.
Pozdraf.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:50
Javljam se. Prva sam!!! Reci što bi, pa da mijenjamo.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 01:00
Jesi ti vera koja mi je poslala onaj fora kaktus?
(sori, skleroza me lovi)

Edit: Jesi! Gledam profil! Smile
Saljem ti, javi se na peem sa podacima Big%20smile

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 02:40
Koji fora kaktus? Može bit, ne pričaj o sklerozi. Meni ni Calgon više ne pomaže. 
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 11:05
Ma maldicu onog koje si bila uzela iz ureda gdje si radila jer su ga htjeli bacit u smece, pa ti je poceo lijepo cvasti :)
(otprilike tak ide prica Smile)

Ti mi sam na peemu reci os jednu il dve aloice.
Relativno su male, al dovoljno velike da mogu same zivjet.

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 19:00

Koja ti je aloa? Ja ima neke pa ako je neka koju nemam i ja bih se mijenjala...imam kaktusića i sukulenata mladih...

Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2009 u 01:31
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

Koja ti je aloa? Ja ima neke pa ako je neka koju nemam i ja bih se mijenjala...imam kaktusića i sukulenata mladih...

Ovakva (Aloe vera):
Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 01:02
Aloica vise nema Smile

Jedna ide fridi, dvije veri4 i jedna grivi1978.

Curke, zene javim vam kad posaljem (u guzvi sam, al adrese imam, saljem ili sutra/preksutra ili u utorak zbog produljenog vikenda da biljcice ne stoje u posti  Smile).
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 02:13
smile78 
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 10:57
Heart pošlji meni drugi tjedan jer ja neću biti tu preko praznika...
Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2009 u 12:38
Oke kul, vidim da svima pase sljedeci tjedan, tako da cu se tim rukovodit Smile
U utorak saljem.
Aloice pretpostavljam da ce vam doc dan iza najkasnije dva (obicno tolko putuje).
Sa stovanjem zene moje i hvala na vasim biljcicama smile79

Kad bude jos mladica, javim Smile

Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 18:35
Svima je poslano danas! Smile
Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 12:54
Jesu vam dosle aloice?
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 13:13
Upravo pred pol satasmile79
Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 13:45

Jel u dobrom stanju?

Pokusala sam (kolko vidis) zapakirat sto sam bolje mogla jer mi je bilo idiotski dve male biljcice stavit u kutiju za cipele, al sam se svejedno bojala da ih ne nagnjece.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 14:12
Ma u savršenom. Ovo ti je seoska pošta pa me je poštar zvao po pismo, već je navikao da primam čudne pošiljke. Karton ju je savršeno zaštitio a i ona plastika je vjerojatno pomogla.
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 21:33
moja isto stigla čitava..iako j je neki mladi poštar malo prignječio... ali mislim da mu ( ni aloja niti ja nećemo zmajeriti) ...tako je pretrpan, mlad i simpaičan :))) eve da i pohvalim poštara jednom :)))
Na vrh
dora View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2009 u 01:25

Odlicno! Smile Drago mi je da su sve nasle topli dom. Nadam se da ako su vase stigle citave, da je i fridina dosla u jednom komadu i nenagnjecena.

Fala sto ste udomile mladice smile95
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.