Mijenjam aloe veru |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06 Travanj 2009 u 00:44 |
Imam previse mladica, pa ako je netko zainteresiran za pokoju aloicu nek mi se javi
![]() Za zamjenu bi htjela mladice nekog kaktusa ili sukulenta, pa ako netko ima viska neceg a htio bi aloju, nek mi se javi.
Pozdraf.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Javljam se. Prva sam!!! Reci što bi, pa da mijenjamo.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Jesi ti vera koja mi je poslala onaj fora kaktus?
(sori, skleroza me lovi)
Edit: Jesi! Gledam profil!
![]() Saljem ti, javi se na peem sa podacima ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Koji fora kaktus? Može bit, ne pričaj o sklerozi. Meni ni Calgon više ne pomaže.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Ma maldicu onog koje si bila uzela iz ureda gdje si radila jer su ga htjeli bacit u smece, pa ti je poceo lijepo cvasti :)
(otprilike tak ide prica ![]() Ti mi sam na peemu reci os jednu il dve aloice.
Relativno su male, al dovoljno velike da mogu same zivjet.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Koja ti je aloa? Ja ima neke pa ako je neka koju nemam i ja bih se mijenjala...imam kaktusića i sukulenata mladih... |
|
![]() |
|
Ovakva (Aloe vera):
![]() |
|
![]() |
|
Aloica vise nema
![]() Jedna ide fridi, dvije veri4 i jedna grivi1978.
Curke, zene javim vam kad posaljem (u guzvi sam, al adrese imam, saljem ili sutra/preksutra ili u utorak zbog produljenog vikenda da biljcice ne stoje u posti
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() |
|
![]() |
|
Oke kul, vidim da svima pase sljedeci tjedan, tako da cu se tim rukovodit
![]() U utorak saljem.
Aloice pretpostavljam da ce vam doc dan iza najkasnije dva (obicno tolko putuje).
Sa stovanjem zene moje i hvala na vasim biljcicama
![]() Kad bude jos mladica, javim
![]() |
|
![]() |
|
Svima je poslano danas!
![]() |
|
![]() |
|
Jesu vam dosle aloice?
|
|
![]() |
|
Upravo pred pol sata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jel u dobrom stanju? Pokusala sam (kolko vidis) zapakirat sto sam bolje mogla jer mi je bilo idiotski dve male biljcice stavit u kutiju za cipele, al sam se svejedno bojala da ih ne nagnjece.
|
|
![]() |
|
Ma u savršenom. Ovo ti je seoska pošta pa me je poštar zvao po pismo, već je navikao da primam čudne pošiljke. Karton ju je savršeno zaštitio a i ona plastika je vjerojatno pomogla.
|
|
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
moja isto stigla čitava..iako j je neki mladi poštar malo prignječio... ali mislim da mu ( ni aloja niti ja nećemo zmajeriti) ...tako je pretrpan, mlad i simpaičan :))) eve da i pohvalim poštara jednom :)))
|
|
![]() |
|
Odlicno! Fala sto ste udomile mladice
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |