Tražim sadnice jagoda |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Ožujak 2009 u 19:52 |
Dale tražim informaciju gdje se mogu kupiti sadnice jagoda.. ja ih ovdje kod sebe na mogu pronači pa vas molim za pomoć.. treba mi za moj vrt dakle ništa za masovnu proizvodnju već samo za nas...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spring, otkud si ti?
za Zagreb mislim da ih imaš u Fragarii, sadnice se prodaju u K.Kraljevcu, (tako bar piše na njihovoj web stranici) a i imaš preko oglasnika
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da,odakle si? Ako je to samo za vas doma,toliko će se sadnica skupiti i na forumu
![]() Ja ih nemam no ako zatreba,ima susjeda(rano idu spavati samo još da se psa riješe
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Spring jučer sam na trešnjevačkom placu vidjela sadnice jagoda....
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ja sam iz Siska... na Fragarijinim stranicama vidjela sam da prodaju na veliko.. nisam vidjela da se prodaje komadno...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |