Slike cvijeća iz mog vrta... |
Odgovori | Stranica 123 14> |
Korisnik | ||
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 18:20 |
|
Ma naravno. Neću se stavljati u poziciju da tuđe mećem. Evo probat ću. Hvala. |
||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
pozvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Slikano mobitelom, pa je malo lošija rezolucija. |
||
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
||
pozvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
|
||
pozvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo još par i neću više gnjaviti...
|
||
|
||
pozvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako sam pretjerala sa veličinom slika, ispričavam se.
I meni osobno, jedan od naaaaajdražeg cvijeta. |
||
|
||
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
samo ti "gnjavi2 sa slikama, dapače. Krasno ti je cvijeće
|
||
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozvana lijepe su ti slike posebno onaj prvi aranžman na stolu.
|
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
super su slike i cvijeće kako se zove zadnji cvijet?
|
||
pozvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala vam.
A ovo zadnje - pojma nemam i ne mogu naći u knjigama koje imam, a niti na netu. Evo kako izgleda, samo mi taaaaaaako ga žao jer ga prošlogodišnja tuča uhvatila, budući mi preko ljeta stoji vani. Trebat će puno, puno vremena dok ne izrastu novi, zdravi listovi. Pogledajte. |
||
|
||
pozvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo još malo, a onda ću morati čekati da nešto procvate vani.. ...bila sam lijena uzeti fotić i pratiti, kao imaaaaaaaa vremena, a onda... odjenom ocvate i nema višeeee...
|
||
|
||
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozvana cvijeće ti je prelijepo a meni najdraži su amaryllis i adam |
||
čovjek uči dok je živ
|
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pozvana, drago mi je da si pozvana i uspiješno otvorila vlastitu temu. Fotografije su predivne i cvijeće na njima, a ovu zadnju ljepoticu imam i ja ali još mi nije cvala, a cvijet je neobičan.
|
||
pozvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Slavonko. I ja volim amarilise, vidjet ću ove godine kako će se držati. Adam mi se nešto napadao jesenos, dosta listova sam morala odrezati, ali jedva čekam ljepše vrijeme i on će na oporavak van. A moram mu i novu posudu veeeeeeeeel'ku kupiti. Veli da je dost bio u onoj, staroj. |
||
|
||
pozvana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Joooooj Tija, ah...sve sam bila zbrljala. Ali Administrator nam je pravi. Sve je napravil umjesto mene. Došla na gotovo. Skidam mu kapu. Hvala. |
||
|
||
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nema na čemu tu smo da si pomažemo a ne da se kudimo, radujem se svakom novom članu jer će biti opet novi vrt za promatranje.
|
||
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
mislim da ovdje nikoga ne možeš daviti slikama cvijeća adam je stvarno bujan,jel ima neki posebni savjet za njegu? imamo jednog na poslu,ali nikuda on ne miče sa svoja tri lista
|
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
jasminaaa
Mladi grm Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
,pozvana,imaš prekrasno cvijeće.Slobodno ti još stavljaj slika.Nama nikada dosta
|
||
dzomba
Trajnica Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Bas lijepo cvijece... ja naravno izdvajam 1 sliku s cuvarkucama i sukulentima ...ali lijepa mi je i Yucca filamentosa (bijeli,visoki cvijet)..i ja sam ga htjela naruciti iz Bakkerovog kataloga pa sam odustala..to cu sledece godine ..mozes li mi napisati tvoje iskustvo s njim?! Hvala ti najljepsa!! ...
|
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Imaš prekrasno cvijeće, a slika nevena je fenomenalna
Onaj bijeli cvijet je jedna vrsta haemanthusa, pogledaj na wikipediji. Gdje si ga nabavila, tragam za njim? |
||
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Cviječe ti je i samo nas i dalje "gnjavi" slikama jer smo zbog toga tu i svi uživamo u tome.
Onu biljku sa bijelim cvijetom imam i ja več nekoliko godina i još mi nikad nije cvala. Ti svoju prek ljeta držiš vani? |
||
Odgovori | Stranica 123 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |