mini dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Veljača 2009 u 22:24 |
evo se i ja lagano uhodavam,....dolazi proljeće, prstići svrbe-jaaaaaaaaako....kiša ne dopušta radove u vrtu, al sam se eto zabavila u Baumax-u, malo sam se obnovila, a sve u Minimodu!
mini: irisi, crocusi, irisi, malo lukovica visokog irisa, Dalije-prvi put ću ih posaditi.....
evo i sličica....
![]() ...i jeda Mini bršljan u pozadini.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
S veseljem ćemo čitati sve napisano
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Nikli su i moji crocusi šta sam ih već odavno posadila, trebali bi bit bijele boje, ......
![]() |
|
![]() |
|
O, hvala Tija, nisam se nadala ovako brzom gostovanju..... još se snalazim sa slikama, pa sam mislila da još "nije vidljivo".....
|
|
![]() |
|
Iako nikakvog iskustva sa sijanjem nemam, nisam mogla izdržat pa sam posijala Lupinuse, na tamnom su mjestu (kutija) nadam se da će proklijat, eto svi iz okolice mogu se prijavit.....
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Meni su rekli da lupinuse odmah sijem van da im paše hladnoća, tako da slobodno i ti to napraviš s obzirom da si u još toplijem kraju Hrvatske.
|
|
![]() |
|
Šta da radim? Već sam ih posijala, na kućnoj su njezi.....u stvari, stavila sam ih u verandu - tu je ipak hladnije....Da sve stavim vanka?
|
|
![]() |
|
Samo ih prebaci van, bolje će uspijevati.Ja sam prije dva mjeseca svoje posijala u nutra i kad su većpustili tri listića uvenuli su masovno, a sad sam ih posijala vani, pa šta bude bit će.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mini,vidim da se dobro snalaziš na forumu,brza si
![]() Ova tegla,ups pitarić sa šafranima me očarala,preslatka je
![]() Pokušavam zamisliti viinu kutije,vjerojatno ona od kivija ili sl!?No bez obzira koliko je visoka,mislim da je premalo zemlje.Lupinusi imaju gomolje i mislim si,kako će tu niknuti i razviti se i korjen a kamoli gomoljčić.
još nešto,nemoj se razočarati ako ti ove godine nebudu cvali.To je dvogodišnja biljkica i cvate tek sljedeće godine,nakon sjetve.Zato je i bolje da ih van siješ,ionako će se ove godine samo grmić stvarati.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
minimode,dobrodosla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
super je sve sto si kupila i posijano, evo i ja sam naucila da lupinuse moram odmah presaditi ybog dugog korjenceka, pratiti cu i tvoj dnevnik, bas me zanimaju oni safranici.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Jako je lijepo sve cvijeće što si kupila,pogotovo mi se sviđa Dalija.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na savjetu, već sam si bila nešto isplanirala - sve ću to izvadit tako u komadu (čim proklijaju) i odmah u zemlju, nadam se da će brzo proklijat, ma ja ću bit happy i ako proklijaju....
![]() Pitarić sa šafranima/crocusima dobila na poklon-nitko sretniji od mene- tzv. hobby poklon; u jednoj vrećici zemlja za sadnju, u jednoj crocusi, i sve zajedno sa pitarićem zapakirano u mašnici....žao mi je što to nisam slikala... raspričala se ja ...
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, evo dans mi se jedan pinkicu (malo-malo) otvorio, čini mi se da je žute boje, trebalo je bit bijele- ko zna šta će ispast do kraja?!?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, čim se otvore šaljem raport, Vaš je dnevnik odličan!
|
|
![]() |
|
Dalija će postati nova članica u mom vrtu, nemam iskustva, tako da pomno pratim forume vezane za nju.....thanks!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Obavezno uzmi dalije. Ja sam ih lani prvi puta uzela i to iz sjemena a i gomolje, pa iskreno ne znam u kojima sam više uživala, a one iz sjemena su mi napravile gomolje, pa ih sada imam nekoliko puta više nego što sam kupila, zbilja se isplati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Dahlije su veoma zahvalno cvijeće,vrlo lako niknu iz sjemena ali i iz gomolja.Ove dahlije iz sjemena su kod mene niske (nekih 50cm) i stvorile su povelike gomolje.Jedino je šteta što ih vole puževi pa se mora boriti s njima
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Baš ovakve dalije imam i ja, bila sam oduševljena njima, čak su puno ljepše uživo nego na slici...samo pazi da ti ih ne pojedu voluharice...meni znaju dosta potamaniti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
savjeti su vam
![]() evo jučer je bio dan bez kiše, bila u mbm-a, kupila sam jedno 10-tak sadnica raznoraznih biljčica, uglavnom `Dalmatinskog` štiha, ruzmarin, žute tratinčice, pa i neznam sve nazive, uglavnom moram prebaciti slike, pa ako imate vremena - tko što prepozna nek javi....pozdrav svima!
p.s. polako počinju nicati Lupinusi...ljudi jel to moguće????
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |