Mojih ruku djelo |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Korisnik | |
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 20:38 |
ZDJELICE OD SILIKONA I ANDJELI MI SE NAJVISE SVIDJAJU,SVE OSTALO JE SUPER
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Dobar je bančić sa medićima, baš sladak, a slika dječice je super. Jesi li to peglala?
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Heh... savrsheno dobar printer ... gledam oshtrinu boja...
Odustacu ja ipak od moje ideje, zasad... ![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Drago mi je da vam se sviđaju moji radovi.Homer ni meni nije baš nešto,ali moj buraz ga obožava i jednostavno sam mu ga morala napraviti.Na kraju sam jako zadovoljna tom slikom kako je ispala. A ova slika mojih klinaca je slikana baš u Zadru na plaži Kolovare.
I printana je na papir za printanje i zatim namočena u vodu,pa ljepljena.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Meni je stolichica diiiiiiiiivna dechija i da sluzhi i da krasi...
Homera ne mogu da smislim ni na slici pa cu cutati ![]() A najlepsha slika mi je slika Zadra i dechice... jel to printano na papir pa lepljeno ili...? |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Dobri su ti radovi, Homer mi je super....što bi Edvard Munch rekao na to?
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Meni je sve lijepo, ali ova zadnja slika tvoje djece mi je za pet klasa bolja od svega ostaloga...
Je li to točno Zadar ili???
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Stolčić je prekrasan,a i slike
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Šamlica je preslatka i tako pedantno napravljena, a Homer u "Kriku" je zakon!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
baš lijepo
![]() a homer je i meni zakon
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepo
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
prekrasna slika
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Prelijepo...puno odraza tvojih osječaja...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nemam riječi, zaista prekrasno
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ovo su moji klinci i ovogodišnji snijeg u Zadru.
![]() |
|
![]() |
|
Slika koju sam napravila za brata koji obožava Homera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
lijepa preobrazba samlice...bravo
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Ovako je to bilo prije ![]() A ovako poslije moje intervencije
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |