Radovi- dori-st |
Odgovori | Stranica 123 10> |
Korisnik | ||
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 12:23 |
|
Evo konačno i moji prvi koraci izašli na svjetlo dana.
Dakle. prvo kutije koje ipak nisam bacila, služiće negdje gdje se puno ne vide jer su pune grešaka, prvi mačići........
IMG]http://i486.photobucket.com/albums/rr221/dori-st/mojiradovi002.jpg[/IMG]
Onda nešto malo bolje.
Pa nešto slično.
I nešto što još nije dovršeno, još smišljam kako, ali s tim ću mislim biti najzadovoljnija.
Eto, usput, to su i jedini motivi salveta koje imam. Vama su vjerojatno poznati ti motivi, ali ako netko slučajno koju želi, neka se javi, ja sam kupila cijele pakete pa ih imam.
Staviću i posebnu sliku salveta da ih vidite cijele.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gore je greškom išla dva puta ista slika, umjesto ovih nedovršenih boca.
Još nisam izvježbana sa stavljanjem slika.
|
||
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ima tu svašta lijepog! Boce su mi naj-naj!
|
||
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo i salvete.
|
||
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno,Dori,ja sam više "cvjetna"pa su mi tegle zapele za ok
|
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a ti si kukala da ti ne ide....radovi su predobri
|
||
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vidim da nije prihvatili sliku mojih prvih mačića - kutija , pa evo novi pokušaj.
|
||
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala iris, sasha, mona, trebam se ja još puno učiti, na slici mi se čini lipše nego uživo. Ali trudim se, jučer sam kupila i lak za raspucavanje pa ću pokušat.
Ako neko nema ove salvete samo neka javi, rado ću ih poslati.
I ako netko ima neke duple sa malim sitnim motivima please neka pošalje, htjela bih ukrasiti bočice za začine.
Ma zapravo meni svaki motiv igra, jer sam počela od nule i imam ono što ste vidjeli na slici.
|
||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Draga moja, tvoji radovi uopće ne izgledaju početnički
Jako lijepo ukomponirani motivi na podlozi.... Flaše su mi posebno lijepe |
||
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
srećo,čini mi se da si puno kukala kako neide i sl, ali ide ti čist dobro, lijepo!!!!!
|
||
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
O, hvala hippy, tvoje flaše su mi i dale ideju.
Nego, šta mislite, kako da završim one boce, mislim se da onu zelenu još zalijepim jednu trakicu sa salvete, ili da samo zavežem nešto?
I sa onom crvenom neznam što bi, gore sam krpala salvetu pa bi ti najradije pokrila. Da zavežem neku crvenu traku?
|
||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zanimaju te sitni motivi cvijeća ili bi baš nešto sa začinskim travama? |
||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ma u principu možeš sve što se tebi sviđa ja bi na ovu zelenu još na grlo dodala neki mali detalj pa onda na vrh uz čep, liku ili trakicu... Na crevenu bi samo još stavila trakicu... |
||
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ne treba sa travama, samo da su motivi sitni da se mogu izrezati za male bočice.
|
||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Boce su ti super pogotovo oni "prozorčići" da se vidi količina sadržaja .Lijepo si to napravila, sve pohvale i ne bi rekla da si početnik u tome.
|
||
hippy
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Možeš još možda malo, ali malo sa konturom obrubiti motiv....recimo na ovoj božićnoj zvijezdi.. dio latica ili lista |
||
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala hvala , gogs. Prozorčić na zelenoj je od konopčića, s njim sam se namučila, a na druge dvije sam stavila kontur liner, milsim da se tako zove.
|
||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
dori, kao što hippy reče, ne izgleda uopće početnički...kako će tek izgledati kad se zalaufaš bravo!
i meni su flaše super, ova ideja sa prozorčićem je odlična!
|
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Vrlo lijepo, Dori. Meni se najviše sviđa ona zelena boca, možda zato što je to bila prva salveta s kojom sam nešto pokušala raditi.
Imam nešto sa sitnim cvjetićima, pošalji adresu
|
||
Odgovori | Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |