držači za tanjure |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | ||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 07:05 |
|
curke, tražile ste držače za tanjure koji idu na zid. Da li ste još zainteresirane za to. Imam jednog gospodina koji bi to mogao napraviti (pokazala sam svoj). Bubamarica nam je nabavila tanjureke pa će nam trebati i držači. Cijenu još ne zna jer mora vidjeti kaj ga košta materijal, ali ja ću za sebe naručiti. Ima li zainteresiranih?
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
meni bi bolje odgovarali oni držači što stoje na stolu...ne zidni |
||
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e kad bih jednog imala kao uzorak. Gospon radi sve ono kaj vidi, to ti je stara garda.Možda da slikaš i daš neke dimenzije?
|
||
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
To bi se moglo možda uskoro i riješiti uz pomoć naše drage Ančice Ančice, ti izvjesti curke o daljnjem razvoju projekta |
||
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ančiiiii....slušamo |
||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
da takve stojece ....i ja bih........
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Zvala u Trkošćansku - ne drže ali u Praškoj imaju stolne mesingane i koštaju 52,00kn, zidne nisu ni imali
|
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
1 komad.......isuse...malo puno.... |
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
jako puno, cure, ja se sjecam moja mama je imala za zid i stol, to je bila kao debela zica u gumi ili plastici...kao one zice za struju s izolaciom u boji, sam je to jako svrsta zica, i to si mogao objesiti ili na stol staviti...ovo je jako skupo
|
||
Gogs
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
taj je još bolji - univerzalan .Ako ga imaš probat ćemo dati raditi po njemu. Ovaj moj je sa federima i razvlači se po veličini tanjura
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
ma ne znam...moram staru pitati ali en polazem puno nade cure..pitam
|
||
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
danas je poslan nacrt za "prototip", neradi se u zagrebu pa najvjerovatnije za 10-tak dana vam ga poslikam kad odem po njega, sve ćete biti obavještene cijena bi trebala biti konkurentna- to je ono što trenutno sigurno znam, obavjestim vas o svemu
|
||
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
nisam napisala ovo bi trebao biti stolni stalak ne za zid, kada odem dolje mogu pitati za recimo neku jednostavnu izvedbu zida da li bi bilo što izvedivo u nekim jednostavnim i povoljnim gabaritima
|
||
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
evo, ja sam si kupila stalak u tapikeru. mislim da je bio 16kn. uslikala sam vam da vidite kako to izgleda solo i sa tanjurom. to je od cvrste zice. |
||
leonarda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
gdje si ga kupila
|
||
|
||
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Tapiker, Zavrtnica 17.
|
||
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ako se nekome pili, evo kako može izgledati stalak za tanjure
|
||
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
a di si ga kuipila
|
||
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |