što posaditi uz fikus |
Odgovori |
Korisnik | |
jmajki
Novo sjeme Pridružen: 22 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 13:24 |
Imam fikus veličine oko 2 metra, ali i mačka koji stalno kopa po zuemlji i baca ju va. Ima li netko ideju što bi bilo dobro posaditi a da uspijeva u tegli, kako bi mi prekrilo zemlju...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam stavila komade parketa da mi mačke ne skaću nutra. Sad su se odviknule od skakanja i maknula sam parket.
A i dobile su po piksi kad su htjele nutra. |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
jmajki
Novo sjeme Pridružen: 22 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda bih mogla posaditi kućnu srećicu ili sobni bršljan , samo se bojim da je on možda otrovan... pa da ga ne popapa... stavljala sam kamenčiće ali mi onda bude vlažno, a ne bih htjala da mi propadne, sad kad je toliko velik ... |
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fitonije zelene sa belom nervaturom i crvenkaste u kombinaciji.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ili ako hoćeš možeš u agrariji nabaviti mrežu i onda se igraš dekoriranjem vaze i pokrivanjem zemlje sa tom gustom mrežom...
|
|
ines
Odrastao grm Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a one granule okrugle crvene (ne znam kako se zovu). Trebat ćeš manje zalijevati, a maca neće moći kopati
|
|
nema kruha bez motike
|
|
jmajki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a gdje mogu kupiti tu mrežu...
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
agrarija, poljoprivredna apoteka,... možeš uzeti i jednu vreču za brati masline pa onda obučeš vazu....
|
|
Magister vitae
Mladi grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 685 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najbolji lijek je da dobije porciju po dupetu, moj je jednom otisao u benjamina i nikad vise.
|
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja taj problem imam vani u mini cvijetnjaku.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |