Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - što posaditi uz fikus
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

što posaditi uz fikus

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jmajki View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jmajki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: što posaditi uz fikus
    Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 13:24
Imam fikus veličine oko 2 metra, ali i mačka koji stalno kopa po zuemlji i baca ju va. Ima li netko ideju što bi bilo dobro posaditi a da uspijeva u tegli, kako bi mi prekrilo zemlju...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 13:38
Ja sam stavila komade parketa da mi mačke ne skaću nutra. Sad su se odviknule od skakanja i maknula sam parket.
A i dobile su po piksi kad su htjele nutra.

Tu se igramo

http://satyninabajka.blogspot.com/
Na vrh
jmajki View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jmajki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 13:46

Možda bih mogla posaditi kućnu srećicu ili sobni bršljan , samo se bojim da je on možda otrovan... pa da ga ne popapa... stavljala sam kamenčiće ali mi onda bude vlažno, a ne bih htjala da mi propadne, sad kad je toliko velik ...

Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 14:51
Fitonije zelene sa belom nervaturom i crvenkaste u kombinaciji.
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 19:33
ili ako hoćeš možeš u agrariji nabaviti mrežu i onda se igraš dekoriranjem vaze i pokrivanjem zemlje sa tom gustom mrežom...
Na vrh
ines View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1095
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ines Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 08:14
a one granule okrugle  crvene (ne znam kako se zovu). Trebat ćeš manje zalijevati, a maca neće moći kopati
nema kruha bez motike
Na vrh
jmajki View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jmajki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 12:52
a gdje mogu kupiti tu mrežu...
Na vrh
Brbe View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Brbe Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Studeni 2008 u 19:30
agrarija, poljoprivredna apoteka,... možeš uzeti i jednu vreču za brati masline pa onda obučeš vazu....Wink
Na vrh
Magister vitae View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 685
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Magister vitae Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 20:01
najbolji lijek je da dobije porciju po dupetusmile232, moj je jednom otisao u benjamina i nikad vise.
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2009 u 20:18
Ja taj problem imam vani u mini cvijetnjaku.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.