Željka i Triša traže |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05 Listopad 2008 u 10:13 |
Željka i ja izgleda jedine nemamo krumpirov cvijet, krumpirka ili kako ga već sve ne zovemo, pa ovim putem najljepše molimo da nam netko pokloni sadnicu ili sjemenke ovog predivnog grmića plavo cvjetajućeg.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Triša, ja sam kupila na aukciji krumpirov grm, jedini je problem hoću li ga i dobiti jer osoba od koje sam kupila nikako mi se ne javlja premda sam izvršila uplatu. Vidjet ću još sutra. Ako ga dobijem poslat ću ti koju reznicu. Od nekih s foruma sam također dobila obećanje da će mi poslati krumpirka,...čekam... ako dobijem ja vjerovatno ćeš i ti.
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Željka bok
Ne brini za krumpirka, nabavio sam nekih 6 reznica i prepolovio in na pola. Za sada već tri pustila male listiće a očekujem još 6 jer vidim male pupove a ostala 3 još čekam. Onda ćeš moći i Triši poslati.....na proljeće Sreći neće biti kraja......čujemo se.... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Domingo zahvaljujem unaprijed ima vremena do proljeća.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Kako ti je uspjelo tako brzo? Moje reznice sve popljesnivile ispod najlona a ove koje sam stavila u vodu s vrbinom granom- se osušile. Kako si ih ti stavio? |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ja sam ozilila bijelu a plave su mi sve do jedne propale. Nije mi jasno kako to i u cemu je stvar.
|
|
![]() |
|
BIJELI krumpirko??? Ajme Dalmax22- gdje si to nabavila? Jel imaš kakvu slikicu? |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
A eto ja sam znala za bijelog ali ne i za plavog tj ljubicastog sve do nedavno.
I bas razmisljam da mi nije idealan za ogradu vec bi ga formirala u drvce. |
|
![]() |
|
A nemam sliku kad je to najobicniji pelcer.
|
|
![]() |
|
E pa stvarno... vadite nam mast svim sredstvima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Triša, šalji adresu! Reznice ljubičastog stižu i tebi i Željki.
|
|
![]() |
|
Cvita mi te volimo!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ja sam konačno dobila svog krumpirka sa aukcije
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
I mene moj krumpirko veseli iz dana u dan...sve više napreduje...juuuupii za mene.
A o kakvom je bijelom krumpirku riječ? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Bijeli krumpirko se prodaje pod imenom "solanum jasminoides". Ja imam samo ljubičasti, pa domingo, ako hoćeš, šalji adresu i drage volje ću ti poslati već u ponedjeljak. |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Cvita, ako imaš još reznica plavog krumpirka molila bi da provam zakorijeniti ?!!
|
|
![]() |
|
Ma, nema problema manči. Šalji adresu i u ponedjeljak režem i šaljem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |