Andreja nudi i traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Svibanj 2008 u 16:50 |
tražim ako neko ima mladicu bilo koje vrste passiflore al da nije plava jer nju imam, i ako ko pokljanja amarilise bilo koje boje ?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Bernardica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kako se zove ta plava koju imas?
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Ja imam amarilise šatirane, crveno -bijele, mogu ti poslati lukovice ali već su ocvale za ovu godinu.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Potrežiti ću ako imam koju s korjenom, pa ti se javim, moja je bijela ima puno njenih slika u temi pasiflora, ali evo ti je:
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andreja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 08 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 45 |
Xenia pa ako imaš viška lukovica pošalji makar jednu? Triša predivna ti je bijela passiflora ajd ak imaš mladicu pošalji? ako očete imam ja crvene amarilise pa se mjenjamo |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Andreja, imam li ja tvoju adresu?
|
|
![]() |
|
nemaš
|
|
![]() |
|
pošalji na PP
|
|
![]() |
|
ako netko ima za pokloniti ukrasni luk ,molila bi da mi se javi u zamjenu dajem crvene amarilise ili bilo koji cvijet koji traži ako imam? |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Da ne misliš na Allium ursinum (medvjeđi luk)?
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja sam ga posadila možda dosta kasno i nikako da nikne, ali na jesen lako se dogovorimo ako koji procvjeta!!!
![]() |
|
![]() |
|
el imaš možda sliku od tog allium ursinum
|
|
![]() |
|
ne nije to allium ursinum,ovaj na koji ja mislim ima veliku plavu loptu,a taj allium ursinum ima bijelu
|
|
![]() |
|
tražim ljude koji imaju ove dvije biljke da mi poklone u zamjenu nudim različite puzavce i biljke za kamenjare,crvene amarilise i ražličite gladiole.
A tražim ove biljke:
MEDINILLA MAGNIFICA (ružin grozd)
BILLBERGIA NUTANS (kraljičine suze)
BUGENVILEJA (bijela)
STRELITZIA REGINAE (rajska ptica)
HIBISKUS (bilo koja boja)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imam sjeme vrtnog hibiskusa, onog koji izraste vani u grm, bijelog i ljubičastog. Ako želiš. pošalji adresu na pp
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
E stavicu ti i hibiskusa u posiljku-bas gledam sto imam.
|
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Andreja jesi dobila? Poslala sam ti.
|
|
![]() |
|
ne još nisam dobila,evo ja upravo do kraja pakiram pa sutra šaljem
|
|
![]() |
|
Ovakav ukrasni luk
![]() |
|
![]() |
|
Dobila sam tu jednu lukovicu i ne znam da li se može razmnožavati i sjemenom i koliko to traje. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |