kikina nudi i mijenja |
Odgovori |
Korisnik | |
kikina
Već proklijao Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Rujan 2008 u 23:34 |
imam dvije krasne anđeoske trublje oko metar visoke cvale su dva puta,mijenjala bi za oleander ili kale.imam mladice adama,agave.molim da mi se javi ako netko ima lavandu,ružmarin.u zagrebu sam pa nema problema sa prevozom.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još samo da veliš koje boje su trublje
Lavandu i ružmarin ja imam.Ružmarim ti mogu grančice dati pa pelcaj a lavandu imam već zapelcanu.Ja ću vjerojatno drugi tjedan u Zg pa ti donesem da ne šaljem poštom.
|
|
Brbe
Mladi grm Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene privlači mladica adama ako se mogu ogrebsti... a ako te zanima nešto od moje kolekcije cvijeća slobodno pitaj |
|
kikina
Već proklijao Pridružen: 07 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 157 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
brbe nema problema za adama.ima svog starog 6 godina i uvijek tjera mlade.sada ih ima odjedanput pet.imam još biljčica ali neznam imena.sin mi je obećao da ćemo stavi sličice, pa će biti lakše u prepoznavanju.drugi tjedan imam namjeru adama presadit i sve pelcere odvojit.samo da koji dan bude toplije.
|
|
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam ti zapelcan ružmarin i za sada se dobro drži pa ako hočeš idući tjedan navrati do mene da ti ga dam a ja bi ako može adam i trubljice...za sada nemam oleander ali ako ti se nešto svidi od mojih biljčica-tu sam...
|
|
kikina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam fikus elastica visok 140 i dracenu jellow 40 cm visine.mijenjam za zimzeleno cvijeće,drveće,ukrasnu vrbu,sve što može uspijeti na zapadnoj strani i nije potrebno spremati od zime.moja susjeda ima kućni uzgoj ružmarina i lavande koji su vani preko zime,halo rijeka ako tko ide u zgb i ima oleander to mi je tiha patnja neka se javi.bugenvilije,pasiflore.otvorena sam za sve kombinacije i dogovore.imam i tradescantiju ljubičastih listova.dušu dala za zapadnu stranu.po zimi je unesem u stan pozeleni i pada u slapovim do metar ja je onda malo šišnem.pelceri mogu odmah u zemlju,može se i pustit korijen držeći ih u vodi pravi cvijet za početnike.malo se zalijeva i jako je izdržljiv.
|
|
Jelena
Pustio korijenje Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bi tradenscantiju i adama ak može....
|
|
kikina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se nadovežem uz svoj oglas,ja svoje biljke ne prodajem nego poklanjam,trublje su malo veće, pa sa treba dogovorit oko transporta jer ih moram riješit prije zime.ako tko od forumaša ima šta za poklonit kakav pelcer ok,jer mi na terasi neko cvijeće ne uspijeva.prošle godine nisam bila na moru od cvijeće koje sam morala svakodnevno zalijevati dva puta dnevno.zaista mi je to velika obaveza.tražim jednogodišnje cvijeće za proljeće već imam nešto dogovoreno hvala puno forumašima.ovaj vikend ću nešto presađivat i staviti slike.ja to sama neznam i nisam radila pa stiže pomoć.pozdrav
|
|
Dalmax22
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A jel mozes orezati te brugmansije pa poslati koju reznicu? I koje su boje?
Ja ti imam oleandere za zakorjenjivanje ako hoces a i nekogh sjemenja za na proljeće. Samo nisam u ZGB-u pa ce ici postom. |
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja bih uzeo trublje samo namam ništa za ponudit u zamjenu jer tek ove godine stvaram vrt.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
kikina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
skitnica nema problema,ja ću stavit slike pa napiši koju granu da odrežem.grane se lijepo vide.pošalji mi adresu.
|
|
skitnica
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja uvijek kažem daj od srca,pa koju ti odabereš ta je dobra i siguran sam da če se primiti.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa vi ste blizu(mislim Zg i okolica) tak da to na kavici nekoj možete mjenjati.(ako mislite drugi tjedan piti kavicu i ja bi došla)
|
|
kikina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dogovaramo se za ovaj vikend, pa ti pokušaj doći.ako si u zgb drugi tjedan javi se svakako nađemo se na kavici.javi samo večer ranije.
|
|
kikina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
poklanjam dracenu i fikus.kako izgledaju možete vidjet u temi:moje cvijeće,malo se učim sa stavljanjem slika,pa sam stavila sve pod tu temu.
|
|
skitnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malosrce traži sobne biljke vidi sa njom da li želi.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
kikina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala skitnica čule smo se i dogovorile oko preuzimanja biljaka.
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |