Vrtna kora |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
orsidee ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Rujan 2008 u 14:52 |
gdje mogu kupiti vrtna kora sa velika kolocina...živim na otoka Hvaru ...sorry za moja greška u jezike ali sam strankinja. Hvala |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vjerujem da će ti ekipa iz Splita lakše odgovoriti na ovo pitanje!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
iskreno nisam sigurna jesam li dobro shvatila
da li se radi o kori drvata kojom se malčira ?
usput dobro došla orsidee
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro nam došla,orside, pa te kore za malčiranje ima na benzimskim crpkama
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
orsidee ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
To je kora šta može staviti ispod stable, znam da ima u vreća od 50l kod Baumax ali mene treba puno, zato sam mislila da to može kupiti sa veće kolocina.
Hvala svima na odgovor. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
za veče količine radije pitaj u nekom vrtnom centru
u okolici Splita imaš MBM i Antonio trade a možda i još neki ali ja ne znam više....možda oni imaju
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
orsidee dobro nam dosla,imam tel. brojeve vrtnog centra mbm u splitu,pa da se raspitas,samo neznam jel ih smin ovdje stavit.ako ne poslat cu ti ih na pp.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |