Šljiva |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Conmaya ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Rujan 2007 u 16:33 |
Da li kod nas ima u prodaji kultivara crvenolisne šljive bez plodova?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dali mislite na japanske sljive?
|
|
![]() |
|
goga ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 30 |
Definitivno ima, lat naziv joj je Prunus cerasifera nigra
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
"bez plodova"
ovo sam zametnio prilikom citanja
|
|
![]() |
|
Conmaya ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Prunus cerasifera 'Nigra' ima plodove!
|
|
![]() |
|
sasa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 9 |
Mislim da je to Prunus pisardii
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Eto od svih vrsta ja tražim divlju. Moj ujak je imao prekrasnu šljivu,žuto-crvenu,male koštice,kalanku,malo veću od trešnje a slatka ko med. Svuda sam tražila koja je to vrsta (on nije znao a i više je nema,nažalost) i našla sam da je to najverojatnije divlja šljiva. Da li netko zna gdje bi se to kod nas moglo nabaviti?
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hana, imam ti ja divlju šljivu. Ima sitne plodove, boja kože je od žučkaste do tamno plave, neke neodređene nijanse.Kad sazrije, bude posebno finog okusa. Ako ti još uvijek treba, potražit ću mladicu.
![]() |
|
![]() |
|
branimir ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 44 |
jesi nabavila? ja ih imam na desetke od pola metra do 3-4 metra .. jos nisam dokraja raskrcio parcelu pa ak ti treba jos ili nekome drugom javite se dok nebude prekasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |