aurorin kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Korisnik | |
sunshine0810 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 21:42 |
uživala u predivnim slikama, hvala ti!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozdrav Aurora....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma naravno da nije lako, ali kad netko voli cvijeće kao ti uvijek će naći nešto vremena da se oko njega malo pozabavi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Hvala vam na pohvalama. Ali ne znam da li cu i ove godine uspjeti imati toliko cvijeca. Pored dva radna mjesta, kucanskih obaveza, skolovanja.....tesko je naci vremena za omiljene hobije. Trenutno imam u stanu samo biljke koje ne traze puno njege i paznje ... i naravno amarilise. A oni ionako sve rade sami. Procvjetaju i bez zemlje i bez vode. :-) Za veru: od onih pet pticijih jaja, na kraju su ostale tri male pticice. Sad ih naravno tu nema ali posadicu opet petrusimen na proljece - mozda opet dodju.
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Aurora.. predivno cvijeće od prošle godine...sve šareno a tako lijepo usklađeno.. bravo!!
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Aurora, dugo te ije bilo u ovom kutku. Hajde barem javi što je bilo sa bebicama (vrapčjim)
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Aurora, sve viđeno je preprekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
aurora a di si ti nama? nedostajes
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Kako ja do sada nisam vidla ovo prekrasno cvijeće?
![]() aurora,stvarno je sve super,a fuksije u ovim bojama nisam ni vidjela,u ostiće sam se i ja zaljubila kada sam ih vidjela ovdje na forumu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Meow ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 48 |
ajme
!!!!!! ne znam gdje da gledam pa koliko ti je trebalo da "uzgojish" takav vrt i one tvoje kutije sto si rekla da koristis za povrce su odlicne! jos detalja daj:) da i ja napravim slicno nesto:D ali osim malih ptichica najvise su me ocarale kombinacije cvijeca! imas stvarno dara za to ima neka fora(koji cvijet smije ic s kojim) kod toga kako kombiniras cvijece ili samo gledas da ti je lijepo?:) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koje probleme imaš ti aurora! Veliš svaki dan kiša! Kad bi te kiše bilo malo kod nas, pa da mi tebi pošaljemo malo našeg sunca gdje bi nam bio kraj!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
gioiaa, to je jedna od onih niskih dalija, oko 30-40 cm
probala sam pronaci pakiranje ali izgleda da ga vise nemam.... sorry ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
aurora2 tvoje cvece je kao i uvek prekrasno!Dalija Love Parade mi je bas zapela za oko,moram je nabaviti.A kako se zove ova dalija na zadnjoj slici ,i ona mi je vauuu?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da ne možemo se nekad boiriti protiv vrmenskih uvjeta, ali i pored toga tebi stvarno uspjeva održati predivnim tvoj "kutak". Dalije su predivne, one neke narančaste višestruke - praznik za oko. Zumbul cvjeta u ovo doba, pa što ti radiš s tim biljkama - znam da ih maziš i paziš, ali da ti pomješaju godišnja doba, to je ipak malo previše.
Ma šalim se nekad se valjda i to dogodi, pa nas još dodatno razveseli.
Da si malo bliže evo mene u "tvoj kutak" na kavu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Cao Trisa, ma ima se sta za staviti, trudim se da slikam svakih par dana ali nikako da sjednem ovdje i postavim to na forum. A i vrijeme je ludo ovog ljeta...cvijece koje mi je u pitarima, sklanjam pod tendu kad kisa pada jer pada doslovno svaki dan, evo vec vise od mjesec dana. Jucer je bio dan bez kise, danas opet pljusti. Kao da nije ljeto. Ovo cvijece koje je u vrtu nema probleme radi toga ali sve ovo sta je u pitarima protestira i to naglas - kad rascvjetali cvijet trune na stabljici onda mozes mislit kolika je tu vlaga. I gladiole koje su mi u vrtu nisu lose, a ove sta imam gore posadjene u onu veliku kutiju sa osteospermumima, one su jako lose...nema nista od njih. :-((
|
|
![]() |
|
Bice za dan-dva jos slicica, a za sada jos samo ova (znam da nije bas najbolja, slikana mobitelom - nije mi se dalo ici u stan po kameru) i pitanje uz nju: je li ovo normalno??? Zumbuli mi izlaze iz zemlje, a ovaj i cvjeta....
![]() I na mjestu gdje u trecem mjesecu ima puno muscarija, vire zeleni vrhovi....sta su moje kapulice izgubile kalendar?? |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ova zadnja slika, prekrasna kombinacija, ali fuksije, ta raskoš je očaravajuća - prekrasno, i namoj zabušavat, ti sigurno imaš uvijek nešto za staviti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Nakon duze pauze evo malo noviteta i od mene. Trebalo je i prije ponesto tu staviti ali jednostavno ne stizem...a navecer kad bi mogla, onda mi se ne da...
![]() ![]() Gazanije na kisi.... ![]() Platycodon (Ballonblume, njem.) ![]() ![]() Petunije...ofucale su se od previse kise. Kad imaju dva-tri dana sunca, odmah izgledaju puno bolje. ![]() Begonije.... ![]() Prvi cvijet kod begonije "Gold Wave" - nikako da uhvati maha i cvjeta onako kako bi trebala... ![]() Tropidenia - Dipladenia ![]() Jos jedna ruza - trebala je biti narancasta, meni izgleda vise roza... ![]() Fuksije... ![]() ![]() Tu su ranije bile one sitne macuhice, propale su kad su ovdje pocele vrucine, pa su umjesto njih dosle nove biljcice... ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |