moji kilometri |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Korisnik | |
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 08:15 |
konačno da i ja predstavim svoja carstva,kako živim na dva mjesta Samobor i Moslavina odlučila sam staviti sve pod jedno jer sve je moje i svugdje imam nečega i svačega
za početak skromna kućna "idila" imam mali stan u potkrovlju pa mi i ne stane više biljaka ![]() ![]() malo jeseni ![]() ovo troje spašeno za siću dobro napreduje nadam se da će i dalje baš mi odgovara jer je u malim teglicama ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na balkonu se već nađe više toga samo je zima problem kud sve smjestiti
samo prosim lijepo nemojte primjetit pozadinu ove slike ![]() ovogodišnje fuksije sam kupila ne znajuči im boje i sad sam oduševljena jedna rozasta ![]() ![]() cigarasta-natančasta ![]() i bijela sa neznatno rozim detaljičem ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konačno dugokosa, baš sam mislila stalno si s nama, pričaš komentiraš, hvališ, a mi tebi ništa. Sad vidim da i ti imaš svašta za pokazati. Baš mi je drago, sve ti je preslatko, ali ova bijela fuksija je fantazija.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
A što bi tek bilo da imaš veliki stan sa 2-3 balkona
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Malo, ali slatko zadovoljstvo!
A ono na pozadini je moderna umjetnost!!! ![]() Fuksije su prekrasne , posebno ona cigaršpic! ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Da, fuksije su posebna priča. Jako lijepo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Cure su sve rekle!!!
Još kad vidimo moslavački dio zasigurno nas neće ostaviti ravnodušnima! Fuksije su predivne! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Posebno upala u oko cigaršpic fuksija, luda je! E Dugokosa, dugo si nam se skrivala i sad odjednom vatromet fuksija. Bravo1
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Slažem se s Franjjicom, ona fuksija je
![]() |
|
![]() |
|
iam toga još na balkonu
kalnhoja neumorno cvate već 2 mj i nije baš neka ljepotica više-do proljeća ![]() jadni hibiskus kupljen za siću kreće ![]() moju mimozicu ste već upoznali ![]() smilje ![]() stupasti bršljan čeka svoje mjesto nemam pojma di da ga stavim ![]() dijascija u punom cvatu ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kaktusi prošlogodišnji iz sjemena
![]() i svaki posebno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bacope također čekaju na položaj
roza ![]() plava ![]() klijalište kaktusa tek su nikla tri možda bude još koji ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Plave bacope su preslatka, ah ja i plavo cvijeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
i ja obožavam plavo,žuto i narančasto ali ak mi se nekaj svidi nabavim i to bez obzira na boju ali ove tri boje su moji favoriti
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
malo osvježenja na ovu vrućinu i sparinu
ogrozdi ![]() krupne maline ![]() crni ribizl ![]() crveni ribizl ![]() josta tu i tam koja ![]() kupine nedovoljno za vino ali za sok i pekmez bit će ![]() a u tom đumbusu raste i gospina trava paše joj ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
moj ulazak u Moslavinu, stara cesta Zgb-Bg
slike baš nisu jasne jer su slikane iz auta ![]() uz ovu kuću prolazim i nije mi jasno oko kuće sve uredno pokošeno a tik uz nju i cestu gustiš i nikak nemrem skužit jel neko živi tu ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
to sam zaboravila stavit ove slike me zbunjuju imam ih previše odjednom
![]() ![]() ukrasnu papriku čekam i nadam se da je barem jedna plava ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
za plavu papriku prvi put čujem. Ne zaboravi staviti slike ploda
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Uslikani ljiljani iz auta su predivni iako se vidi da za njih baš netko preveć ne brine!
Silvek, a nadam se da ću ja okom ugledati plavu papriku! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |