Poklanjam |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Ožujak 2008 u 13:47 |
Ako sam što zaboravila , a vidjeli ste kod mene i može se pelcat i to je u ponudi.
* Sjeme - cinije : visoke , svakakvih boja ( previše boja da bi odvajala ) - kadifice - noćne frajle ( ljubičaste i bijele ) - puzavac sa plavim cvjetovima , izgleda kao krumpirov grm (stavim sliku ako nađem * scindapsus - šareni * sedum * čuvarkuća ( imam je u dvorištu ali se uvijek da koja ružica odvojit ) * zimzeleni Euonymus ( kurika ) |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni seduma ako može
![]() p.s. da li sam se zabunila ili si ti u St |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
I jesi i nisi - ja sam iz ST ali sam u ZG ( živim u ZG ) , mada bi mogla oko Uskrsa i za ST. Za sedum može , sad je u fazi malih ružica koje tek pupaju, slikat ću da vidiš. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
aha...znam da si negdje spominjala splitsku rivu :)
mislila sam ako si u St da ne moraš slati poštom nego da se nađemo i popijemo kavu :) |
|
![]() |
|
![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
hvala :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Moze meni kurika?
![]() |
|
![]() |
|
Može , jel dolaziš na kavicu ? |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Gdje zivis?
|
|
![]() |
|
e sad sam skontala da imam nešto slično ali su mi rekli da je to tustika
jel procvjeta roza....ako je...onda ih imam puno :) mislila sam da je to nešto drugo...neki sličan cvijet...ah neznalica :) |
|
![]() |
|
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=461&PN=2
pa pogledaj |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Može bit i da je , ima dosta vrsta - imam taj zelenih listova i onaj drugi plavkastih. Ja te računam za oba ali ima još vremena jer ću ti ga najvjerojatnije donit jer ću oko Uskrsa bit u ST. Onda možda padne i ST kavica.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
dogovoreno :)
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Iris,dobro su tebi rekli,no isto je i Hele dobro rekla.Naime Sedum se još zove žednjak ili tustika.
|
|
![]() |
|
vrtlarica ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
a ja bi noćne frajle baš sam htjela nekog nažicati
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Prosim fino na slijedećoj kavici me se sjeti sa čuvarkućom i bilo kojim sedumom. Mogu gurnuti još nekoliko tih niskih vrsta u kopanjice a u glavi mi se nešto vrti dovlačenje kamenja iz suhozida pa će se onda sedumi i čuvarkuće malo dignuti - bilježim se sa štovanjem
![]() |
|
![]() |
|
Nema problema , eventualno me podsjeti prije kavice ( ako ne bude tako brzo ). Toga uvijek imam. Da si se sjetila prije prošle kavice mogla si ih več dobit. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |