3D decoupage |
Odgovori |
Korisnik | |
AleksandraM
Novo sjeme Pridružen: 15 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Listopad 2010 u 13:58 |
Pozdrav , drage moje, citam i iscitavam sve vase tebe vec duze vreme, pa resih da se registrujem, nema smisla vise "spijunirati",kao i Vi zaljubljena sam u decoupage.Konkretno me interesuje Vase iskustvo u 3D tehnici , kao na primer ovaj rad http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1463276179048&set=t.1147785560 , cime se radi, da li za to postoji neki zamenski materijal....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Link nije ispravan.
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
AleksandraM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeste, ispravan je, samo morate biti konektovani i na fejsu, da biste je otvorili, drugacije nisam mogla.
|
|
Bi-Biljana
Mladi grm Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
NAĐENO!! a pomoglo mi je i što je Rose objavila link na Kaćin blog. pa ću ga i ja iskopirati ovdje, možda ti pomogne. naime, ono što vidim na FB je očito ono što je i Kaća naapravila. vježbaj, vjerujem da ćeš uspjeti. evo linka na Kaćin blog http://mojsvijetsalvetaicvijeca.blogspot.com/2010/10/sospeso-transparente-i-usput.html?showComment=1287149604454_AIe9_BHRncReZQqcxwGC7ZroFKuma_EDMoT6gi9ksnH5hdeHxdDGxkpIEU0B2LQoq5Tv5eufRUk_vFMTe_EgZmDnnPD-8_udRzjEuVTuPO6H62ayR9s9JlsQIrwZxSD0nc-vec8M_ImVtTHBYbFmucUsw-3IBMR1rSOrV1N8ddgNSBo7fPIJaQpUSOE5dvEqdWWUhH_PlsbWcoOaY1B9svyYMd7Lb5UUnsXoLxRJ4gnPmL7LHBbUjc1fcnZp-2sHMmyQywX9qqEU_8hPNBOyKIZxvmU0YiFMp9MskRihzTqxUtKJgbgNAGokLU6UcB9MTqdksg1kgPt61R72wvBV4KFR5xTbJ9q7DKY5WsvVOfTYsPDOS7ht6-eBV-ARtDxixkf_Vrrf-xNpzoaV-bHRGh3C2xcnLoXt4zVSGqBqdHwAYwFlDqMtI-Enw-DQb1MJzaHIBA3GTNh1BdCgiqbyPXq-KNqVe3aLkk_ooZqn0BfJHlZk8kewVjhN3FG28eYuTDBWy1oXSXzZK1deyu_rvfTDmyw5cbrXdrvd000tUVoj413MBhhALuRFe6EglLz-J6xI_RK8DpcxdVhATr2qJ8KUWYEdvj_SJmganLZag0W-Vjs1zZ25lzA4JkuatTfKYQdb3j9gqyvPeKvS_Eik9gqB7CKTsHDfYJbUKPBv3438WemG5SJCx7R_fz14VLx3OxT2nnFy_k9bB0MhtSftdW-bNxCOiCQelzUMV31hgciR9bwXMANSZD-PVRtmHVJfmHoI4Qp1mtOPq03iVfyNuGXkuwskPXzPWg#c6837951470962500864
|
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
AleksandraM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala puuuuuno, to je to....idem da vezbam!
|
|
klea
Novo sjeme Pridružen: 28 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozz, Nova sam u svemu,vaši radovi su me zaintrigirali pa imam jedno pitanje;koje boje koristite poslije cracle laka(koja firma) i da li mora biti na bazi vode da bi lak ispucao???I još jedno pitanje ;koji bezbojni lak koristite za završnu fazu (zaštitu)da ne bi "pojeo" ono što smo uradili?Moraju li biti baš boje za decoupage ili??? Molim vas odgovor .
Zaražena |
|
Kreativka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aleksandra, ne znam da li si do sada saznala kako je dobiven 3d efekt one magnolije. Decoupage papir je zaljepljen na posebnu metalnu foliju, izrezan i nakon toga posebnom iglom (ili tupom stranom kista) su "iscrtavane" linije...
Pozdrav!
|
|
AleksandraM
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesam dobila odgovor, hvala ti Kreativka, ali kod nas na zalost se ta folija ne moze naci, tako da se zasada zadovoljavam sa portofolijom...nije lose.
|
|
Kreativka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš i ovih metalnih folija u Lumosu (Zagreb, Zadar, Rijeka) a šalju i poštom... Postoji u 3 boje (zlatna, srebrna i bakrena) ali to se ionako ne vidi kada na nju zalijepiš decoupage papir, A4 format i 2 ili 3 su u pakiranju...
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |