problem |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Svibanj 2007 u 19:34 |
Prije mjesec i pol,ako ne i više,sam iskopala travu da je rasadim.Jedan grm sam vratila na isto mjesto i on sad još uvijek ovako izgleda... Nikako da počne rasti,šta mu je?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bez brige poćeće , ako je zelen još uijek ima nade...
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ga zaljevaj i nece biti problema
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mnogo vode i krenuće. On sada malo boluje, ali bitno da je zelen i da se nije sav osušio.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo listam po temama i naiso na ovu. pa da pitam, jeli bilo kakvih pomaka ili jos uvijek takav kakav je...
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam mislila dal da je uslikam pa da se vidi koliko je narasla,al sam se predomislila.I sad Vi pitate
Trava raste,nije onako velika kako bi trebala biti no napreduje.Čini mi se da je na slici gdje sam pitala u svezi vodenog vrta.Uglavnom napreduje ,možda neće cvijet imati al bude dogodine
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kakav ima cvijet? I dali se može u jesen dijeliti?
|
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kod shashe ce i kamen da procvjeta
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andrea,u principu se u proljeće dijeli jer u jesen cvate.ALI bumo mi nekaj smislili (imam jednu mladu sa strane posađenu)A cvijet joj je veliki čupav i bijeli
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I cvijet je potjerala.Evo Andrea tako izgleda to samo što bi trebala biti za 1 metar višlja,a onda ima i veče i bujnije cvjetove
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sledeće godine će biti prava lepotica i ukras i onako lepog dvorišta.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam pitanje a ne znam gdje ga smjestiti pa ću pokušati ovdje..
dobila sam na poklon nekakvu lijepu vazicu u koju je ta osoba stavila malo živoga cvijeća..
1 cvijet ruže, malo travica izmežu ostalih i 2 cvijeta žednjaka
e sad, mene zanima, mogu li taj žednjak zasaditi i kako i hoće li uopće uspjeti (nemam nigdje vrbe uokolo pa da probam staviti da pusti korijenje :( )
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uslikaj ti to da vidimo kako izgleda.A što se teme tiče,možda bi bolje išla na"zakorjenjivanje" ili"razmnožavanje"
|
|
alkemicar
Odrastao grm Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imaš pravo shasha slikala sam pa ću popodne u pravi topic staviti sliku :)
hvala
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budući nije moja, nego od shashinog susjeda, a vidim da imaju problem što već dugooooo vremena imaju ovaj lijepi grm, ali nikako da izbaci metlice kak spada, već zabušava... trebamo mišljenje zbog čega!!!
Ja sam mislila da je neka vrsta koja kasnije cvjeta, ali izgleda da nije. Izbaci stabiljku malo iznad nje i metlica se širom ne otvori kao na drugima! Ako netko zna razlog nek pomogne! |
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Shasha, zar nije ova metlica na tvojoj predzadnjoj slici roze boje? Tako meni izgleda!!!
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ko pupoljak je,al prelazi u svjetlije.Ne čisto bijelo al neka krem boja bude
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeli mi netko može reći kakvu travu zasijati na predjelu ispod crnogoričnog drveća koje jako odbacuje iglice???
|
|
kika
Odrastao grm Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ti tu trava neće rasti. Možda se tek koji čuperak probije.
|
|
andrea01
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma, to sam si i ja mislila, ali ipak se nakon ddddddduuugo vremena odlučila postaviti ovo pitanje!!! |
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |