BUHAČ gdje nabaviti? |
Odgovori |
Korisnik | |
maarijanaa
Novo sjeme Pridružen: 21 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Rujan 2009 u 14:20 |
dobar dan,
možda mi vaša mala zajednica može pomoći u potrazi za sjemenom BUHAČA, dalmatinskog.
Tražim nekoga tko mi može prodati sjeme za uzgojiti biljku buhač.
ako netko zna, molim pomoć
hvala
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maarijanaa
Novo sjeme Pridružen: 21 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nitko?
|
|
maarijanaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobar dan,
možda mi vaša mala zajednica može pomoći u potrazi za sjemenom BUHAČA, dalmatinskog.
Tražim nekoga tko mi može prodati sjeme za uzgojiti biljku buhač.
ako netko zna, molim pomoć
hvala
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav i dobrodošla na forum
Probaj vidjeti na stranici decore buzet, navodno ih oni imaju |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pitaj Baku Beu, ja sa ga htjela nabaviti od nje, pa mi je rekla da ga je imala dosta, ali da mora pogledati da li je preživio. Sretno
|
|
palma_freak
Novo sjeme Pridružen: 12 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 9 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potraži pomoć na hvaru od tamo je potekao kod nas danas gaimajako malo ali vrijedi pokušati |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
na Flori na štandu sa začinima prodaju buhač.
mala teglica, odrasla biljka oko 30 cm visine - 10 kn!
|
|
trava
Mladi grm Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Lokacija: Zadar Status: Offline Bodovi: 657 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je netko još zainteresiran imam nešto sjemena a našlo bi se i koji zaperak.Buhača se inače može naći na više mjesta po srednjoj i južnoj Dalmaciji,kao i u Hercegovini.
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo bila sam na sajmu cvijeća u Italiji i našla sam samo dvije sadnice buhača. Molila bih ako netko ima sjeme ili sadnice da mi javi pa bih ja kupila malo jednoga ili drugoga.
|
|
dado_84
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja cu imati kasnije sadnice
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeeee, ja bih se odmah prijavila bar za tri-četiri sadnice samo napiši na pp cijenu ili ovdje,kako želiš pa se čujemo.
|
|
Zora
Novo sjeme Pridružen: 31 Prosinac 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i mene. Jako sam zainteresirana za buhač, ali gdje god pitam nitko nezna niti za sjeme niti u lončanicama, a živim u Splitu. Možete li mi poslati malo sjemena ili reći gdje ga ima. Jasno sjeme plačam. Hvala |
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemam sjemena vise jer sam posijao, ima sadnice ali su jos malene, trebale bi jos malo narasti. Imamo postu pa biljke stignu gdjegod :)
|
|
|
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado odmah se predbilježujem za bar 5 sadnica. Molim te javi mi kada bude spremno za slanje.
|
|
darijaz
Upravo klijam Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dali je taj buhać toliko dobar za vrt . imam tetku u rudi onda bi sigurno ga trebalo biti kod nje , probat ču nabaviti ali tek na ljeto, valjda nije kasno. može li on opstati u slavoniji ili se mora sijati svakog prolječa.
može li mi netko objasniti funkciju buhača , jer vrtlaricu nisam gledala. hvala. |
|
Mikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Buhač je dobro staviti među mahune i blitvu jer odbija one crne mušice.
|
|
dado_84
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Macerat cvijeta je odlicni prirodni insekticid, koji se raspada nakon par dana na suncu pa nema stetnih posljedica.
|
|
|
|
astrid7
Novo sjeme Pridružen: 09 Travanj 2012 Lokacija: Sesvete, Zagreb Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobar dan...vidim da imate sadnice buhaća..ak netko prodaje il sjeme il sadnicu nek se javi u pp
|
|
danci68
Novo sjeme Pridružen: 23 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dado 84, lipo te molim za pomoc, neznam izvorno ime buhaca i neznam ga naruciti.. fala
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |