dekupaž+prešano cvijeće |
Odgovori | Stranica 123> |
Korisnik | |
jelence1301
Novo sjeme Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 29 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2010 u 21:52 |
hellou svim kreativnim ljudovima!
čitala vas prošle godine i otad mi se sve neke ideje roje po glavi...šta ću, zarazniji ste od svinjske gripe.. kako pravim slike od prešanog cvijeća htjela sam iskoristiti dekupaž da nakeljim to cvijeće i dalje (boce, šalice, tanjuri i gdje god stignem..kak to već biva kad se krene..) ako je tko tak nešto radio - svi savjeti i više nego dobrodošli!!! |
|
Sponzorirani linkovi | |
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago naše jelence! Slika ti je toliko velika da mi je prekrila cijeli ekran:)))) Ja sam radila slike s prešanim cvijećem, što možeš vidit u mojoj galeriji, ali nisam u kombinaciji s decoupageom. Ovaj tvoj tanjur (jesam u pravu?) mi taaakoo zanimljivo izgleda i baš mi se sviđa, i zato je prava šteta što slika nije veća da se malo bolje vidi.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni to izgleda prekrasno i prirodno.
Možda bi dobra podloga bila i drvo. |
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slika je super,za veličinu slika potraži pomoć cura,mislim da je na stranicama MaredelMare odmah na početku Primavera objasnila stavljanje slika pa pogledaj,inaće i Mare to radi,mislim prešano cvijeće!stavi još radova,tanjur je odličan!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelence, dobro došla, tanjur je super, samo malo povećaj sliku!
|
|
ANĐELKA
|
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao da mi čitaš misli..,baš sam jutros zamolila svekra da mi izreže kakve polutke.. čim bude i ako uspije, stavim
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je, tanjur.. hvala ti na pohvalama evo da se odužim, baš sam pogledala tvoje slike, svaka čast, znam koliko je živaca i vremena potrebno.. ona plavo bijela mi je suuuuper, sličnu kombinaciju boja imam i ja na jednoj, čim presnimim sa starog kompa, stavim..
pitanje- ova paučinasta trava na plavo-bijeloj slici..mrak mi je, a nisam tak šta nigdje vidjela
|
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i skoro da zaboravim... HVALA SVIMA NA DOBRODOŠLICI ...
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala i tebi na pohvali, i sad mi je baš drago što sam ti napisala onaj komentar o veličini slike, jer sad kad je vidim u pravom sjaju...auuuu...pa ubi me u pojam ženo!
Strašno mi se sviđa tvoja tehnika, ili pristup..(kakogod to rekli)..ajme, sad mi se moje slike čine ko teška klasika (ovdje to mislim u negativnom smislu). Ustvari, ne baš klasika, al samo jednu stepenicu iznad, jer mi je klasika nešto što sam viđala kod poznanice koja je radila isto slike, ali su toliko mrtve boje cvijeća (jednolične)-a ja to ne volim, iako su joj slike lipo i precizno napravljene, nisam imala srca reć da mi se ne sviđaju. A ovo tvoje mi je stvarno fantastično, još ove točkice kojima si obrubljivala (liner zlatni valjda? )...super! A ona trava na mojoj plavo-bijeloj slici..pa sad kako da ti objasnim šta je to..gore si napisala čokančić, a meni je to nepoznata riječ, pa vidim da smo iz različitih krajeva. Tu travu su moji, pa tako i ja uvijek zvali kovilj. Ona bude ravna kad se ubere, pa se onda zavrće..ne znam drugi naziv, to je tanka trava, ono je vrh trave što vidiš na slici, a viđala sam neke slične, samo su deblje-sliče na šećernu vunu- al to nije ta moja biljka. Ako netko drugi zna o čemu govorim, i ako prepozna biljku na mojoj slici pod nekim drugim nazivom-nek pomogne. |
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eto sam odmah malo guglala- niije ni čudo što nisam naišla u slavoniji na kovilj koji raste na kamenjarskim pašnjacima primorja ništa, sad sam odlučila da ove godine ne propuštam ljetovanje
susjeda, baka i mama su također radile slike sa cvijećem i kod svake je pristup drugačiji, tvoja slika s ogradom me podsjetila na jednu bakinu livadu..vidjet ću ima li je još, pa je slikam..
a što se čokančića tiče - to je mala staklena bočica iz koje su slavonci nekad (redovito) pili rakiju
|
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a zlatne točkice sam radila zlatnom konturnom- lagano stisnem i dodirnem samo vrškom, da budu sitne ni ja ne volim vidjeti cvijeće i lišće bez boje, fali im duše... iako mi, naravno, neke i izgube boju, pa ih ne koristim..zato je 20ak enciklopedija za prešanje uvijek u pogonu.. |
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je li možda tko, dok ste radili sa salvetama imao problema s mjehurićima ? dosad nisam, ali kod maćuhica su se pojavili, valjda zato što su velike.. izronili su nakon lakiranja vragovi jedni |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla........imaš jako interesantne radove i nadam se da ćemo još puno toga vidjeti
mjehurići?....znaju se pojaviti ako salveta nije dobro zaljepljena na tom mjestu ili ako si lakirala a da se sve nije dobro osušilo....
|
|
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ćokanćić ti je odličan, je li to na njemu isto prešani cvijet?
|
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala slavice - da to je isto prešani cvijetak
|
|
jelence1301
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |