Ruža hokus-pokus |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Ožujak 2015 u 17:32 |
obisla sam ovu svoju kotlinu i nasla 3 primjerka.....valjda ce bar jedna biti kako treba.....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I moja je kupljena pod tim nazivom, a nema nikakve veze sa Hokus pokusom (na žalost).....Tvoja isto nije, sigurno...ali je, unatoč tome, predivna.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kupljena je pod hokus pokus
|
|
JELENA FRANIC
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jelena, zao mi je sto ti moram ovo reci, ali to nije hokus-pokus ruza :(
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
JEKA FRA
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 710 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JELENA FRANIC
|
|
Monna
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znam dado da ih ti imas.....samo nemam mogucnosti doci do njih .....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
dadoxxl
Novo sjeme Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene ima sadnica ruze hokus-pokus.Ona nema trnja,ali je veoma osjetljiva za uzgajanje.
|
|
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao jao jao kako su lijepe i nevjerovatno zanimljive kombinacije boja...bas bih voljela da ti uspije da bar jednu uspijes uzgojiti
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam nabavila sjeme ove ruže. Nisam ga još sijala i ne znam zapravo kako treba da mi dobro nikne. Možda na ovim stranicama i piše pa moram pažljivo pročitati od početka. Trebalo bi da imam 5 boja, odnosno 5 nijansi.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Sunlight
Upravo klijam Pridružen: 14 Lipanj 2014 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 147 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjela sam jucer ovu ruzu, prodaje je se u jednom agrocentru ovdje. I to prodaje se u formi stablasice.Na slici izgleda fantasticno....ali vidim da niste bas imali neka pozitivna iskustva sa njom
Inace, mislim da je to jedna od najljepsih i nazanimljivijih ruza koje sam ikad vidjela, ali vasa iskustva su me totalno razoruzala u namjeri da je kupim jer kosta nekih 10 eura a zao mi da je kupim pa da mi ispadne neka sasvim druga boja Da li je ikome ispala bas ovako šatirana kao na slici?
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonela30, dobro došla i nadam se da ćeš ovdje dobiti odgovore na sva svoja pitanja.
Osobno, biljke shvaćam kao živa bića a što one i jesu. U svom vrtu imam ružu koja u tri godine nikada nije procvjetala istom bojom. Razlike u nijansi idu od blijedo ružičaste do boje fuksije. I zato ju obožavam jer nikad ne znam šta će se iz pupa izroditi. Primjetila sam da na to utječe količina oborina i jačina sunca, a na meteorologiju ne mogu utjecat. Čak je jedne godine bilo i dvobojnih cvjetova. Isto tako i garancija da će se nešto primiti ili ne ! Kod svakoga od nas je tlo različito, klimatski uvjeti različiti, a sve to utječe na zakorijenjivanje biljke. Nisam nikad reklamirala sadnice (osim ako vidljivo nisu bile u lošem stanju) i naravno sa se desi da se nešto primi a nešto ne. Ali nikad to nisam shvaćala kao "zlu namjeru" prodavača, nego jednostavno, desi se. Ovo je moje osobno iskustvo, a tebi želim od srca puno sreće u stvaranju svog cvjetnog carstva. |
|
antonela30
Novo sjeme Pridružen: 01 Rujan 2014 Lokacija: međimurje Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
postovanje svim članovima ovoga foruma
ja sam nova ovdje vidim da nisam sama koja ima problem s pakiranjimai krivim bojama ruža kada cvateju ovaj tjedan cu ici u jedan rasadnik ruža vidjeti izbor i pitati za garanciju boje i da ce se primiti ako želite mogu slikati kako izgleda |
|
dada70
Novo sjeme Pridružen: 29 Travanj 2013 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 10 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.cvijet.info/slike_cvijeca/ruze_/hokus_pokus/72100.aspx -
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija,abrakadabra i hokus pokus su iste ruže.
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
kamelia
Odrastao grm Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako nisu hokus-pokus, predivne su vam ružice. A kad smo kod tog proizvođača... dobila sam kao rođendanski dar ružicu bijelu penjačicu (isti proizvođač, ista trgovina). Prvu godinu dobila jednu grančicu i jedan cvijet. Drugu godinu kilavila, ni milimetar nije porasla, muku sam mučila s njom. Sad joj je treća godina, konačno je živnula, počela rasti i čak je imala tri cvjeteka, a ima još par pupoljaka.
Možda ovaj moj post nije za ovu temu, ali samo sam htjela ukazati na neke stvari.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jap
|
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesmo mi to sve kupile od istog proizvođača u Konzumu? Mislim da je taj "podvalio" sve viškove koje je imao.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja se moram požaliti, moja definitivno nije hokus-pokus, možda je abrakadabra...
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |