dadinicin kreativni kutak |
Odgovori | Stranica 123 32> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 20 Studeni 2013 u 20:37 |
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...Luda ženo , prekrasna je!
Kad ćeš joj momka napravit? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista sam oduševljena ovim tvojim radom.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katica je medena a tvoj rad pedantan - svaka cast
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ugodno si me iznenadila svojim hobijem, prekrasno, tako lijepa vedra lutkica, ocrtava onu vedrinu koja zrači iz tebe
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Preslatka je! Sigurno ima jos?
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro si se sjetila otvoriti temu, mislim da ćeš imati svašta za pokazati i da ćemo ti se puno diviti.
Katica je preslatka !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i moja kćer zaviruje meni preko ramena, veli da je Katica odlična !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice hvala ti!
Klaudija Hvala puno! Drage moje djevojke, hvala na posjeti i na komentarima. Puno mi znače te lijepe riječi!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drago mi je da si otvorila ovu temu jer znam da imaš puno za pokazati.
Katica je prekrasna. sve me na njoj oduševilo. na njezinom stvaranju si pokazala da znaš šivati, plesti, heklati, da imaš puno mašte i ljubavi prema starim vrijednostima. ipak moram izdvojiti jedan detalj- Katicine cipelice, preslatke su! |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Desert rose, hvala ti draga!
Ova je prva, ali planiram ih napraviti još. Možda im se i poneka djevojčica obraduje.... Glikice Hvala tebi i tvojoj kćeri na komplimentu! Dugo već razmišljam o temi, a sad je došla i zima, a s njom i vremena na pretek... i evo nas!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aha stigla i ova tvoja strana kreativnosti na red za pokazati! Bit će tu svašta zgodnoga.
Imam prijedlog, ako voliš iglu i konac ajde ti ljiepo dođi k meni na jedno tjedan dana. Vjeruj nauživat ćeš se šivanja za cijelu zimu E, da ,krpica za šivanje lutkica dobiješ koliko te volja. |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako lijepu lutku već dugo,dugo nisam vidjela
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slavice, draga moja prijateljice , hvala na lijepom komentaru, na pohvalama za moj trud!
Kad pohvale dolaze od vrhunske krojačice i osobe koja izrađuje narodne nošnje, tada imaju posebnu težinu stručnog komentara. I tada puno, puno znače. Starine i sve ono što je ostavština nekih prošlih naraštaja mi puno znači. Želim sačuvati bar dijelić toga i prenijeti na neku novu generaciju stečene i neučene vještine. Drago mi je da ti se sviđaju Katicine cipelice, rađene su po uzoru na baranjske čarapčiće. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
dadinica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana
Šta da ti kažem? Hvala ti na posjeti i lijepom komentaru! I neee, hvala, to što mi nudiš (tjedan dana šivanja) me čeka i kod kuće, a možda i duže.... mogla bih ja tebi donijeti da mi posašivaš to što moram.. Znaš kako je.... draže je šivati iz gušta! A ponudu za krpice prihvatam!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Odgovori | Stranica 123 32> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |