kockavica |
Odgovori |
Korisnik | |
ronca
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Novo sjeme Pridružen: 13 Listopad 2013 Lokacija: Samobor Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 21 Siječanj 2014 u 19:52 |
osim ovdje nigdje ne mogu pisati ni odgovarati na teme. zanima me kockavica, bilo kakva, od one divlje do onih velikih. da li ih netko ima, uzgaja, prodaje....? javite mi se
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ronca, kockavica sam vidjela u prodaji na jesen, kad se i sadi većina lukovica. Imali su je Bauhausu, Zgb i još jednoj sjemenarni. Čak se i po mirisu osjeti da je u prodaji, kad se nađeš u blizini lukovica. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
frenky
Upravo klijam Pridružen: 04 Veljača 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 103 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima to još di za kupit? bilo je na vrtlarici da je dobra protiv voluharica u vrtu
|
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |