Što s paletama??? |
Odgovori | Stranica 12> |
Korisnik | |
BubaSanja
Nedavno posijan Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 10:24 |
Imam poprilično paleta koje su ostale od gradnje (bilo ispod cigli) i žao mi je iskoristiti ih za grill, a nemam baš previše inspiracije što s njima.
Molim za koji prijedlog što bih mogla od njih napraviti (stalke za cvijeće, ogradu, bilokaj), uz popratne fotke i upute, molim vas. Vidjela sam klupicu od Šeflere i to ću sigurno probati sklepati. Fala! |
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam ja opsjednuta sa kompostom: odvoji 4 palete i u uglu dvorišta sklepaj kompostanu. Rješila si se bacanja smeća u kontejnere, paljenja granja i korova ...
Meni je to spasilo čuda vremena, a lani sam imala od moje kompostane 23 vreće hranjive zemlje....
A ono ostalo - ja bi za roštilj - i njime sam opsjednuta.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako ne uspijes nista palete mozes uvijek predati...
ima na plavom oglasniku tone reklama koji otkupljuju palete:o)
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BubaSanja malo si pogledaj u dnevik radova kod "mali gogo"!!!
On je napravio tako dobre stolice i stol od paleta....ma super su!!!
I dobro došla nam!!!
|
|
dada28
Trajnica Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda ti ovo pomogne, ima puno ideja. S lijeve strane imaš meni i tamo ćeš naći Free plans
http://www.buildeazy.com/ |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
kopriva
Novo sjeme Pridružen: 07 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav
Predlažem da palete pretvoriš u udoban vrtni namještaj na način da ih prebojiš u neku zanimljivu orijentalnu boju, sašiješ jastuke raznih dimenzija od čvršće tkanine i nađeš zgodan hlad u vrtu... Jednu od paleta prenamijeni u zgodan niski stolić, na nju se može staviti npr. staklena ploča ali niti ne mora. Ako ništa drugo, ovakav namještaj je lagan, prilagodljiv i nije šteta ukoliko ga uništi kiša. |
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kopriva, divna ideja!!! :)))))))))))))))
|
|
kopriva
Novo sjeme Pridružen: 07 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 25 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala
kad čovjek nema love pun je ideja... |
|
griva1978
Odrastao grm Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..kad čovjek ima ideja- pun je love :))))
|
|
kopriva
Opcije poruke
Hvala(0)
|
istina, nema što!
|
|
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u časopisu Ljekovito bilje je bila svojevremeno super ideja s paletama. Staru paletu je potrebno ošmirglati i obojati bojom za drvo po želji, i kad se osuši vijcima pričvrstiti tegle. okrenuti paletu okomito (ili nasloniti na zid, ogradu ili sl.) i u tegle zasijati/zasaditi bilje po želji
|
|
BubaSanja
Nedavno posijan Pridružen: 17 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 43 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo u što su se na kraju pretvorile palete....tata se malo pozabavio s tim i voila...
http://ham2.cc.fer.hr/9a4gl/album/main.php?g2_itemId=33689 |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je zgodno ispalo, još malo nešto puzavog staviš i vidjet ćeš koji raj za oči!!!
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo.....ograda je tako dobra i najvažnije nije te puno koštala....
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna ideja
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anabistrica...baš ste zgodan trosjed napravili.....neki dan sam baš primila jedan mail sa slikama namještaja izrađenih od paleta, baš zgodno. Pronašla sam nekih par slikica, pa možda nekom posluže kao ideja:
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ekstra su ove ideje Moon,posebno stolovi od palete....predobro izgledaju....
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...odlična ideja, još bolja izvedba...čestitam na trudu cijeloj vrijednoj ekipi...
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica, ovo što ste ti i tvoja ekipa napravili, stvarno je odlično, svaka čast !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Odgovori | Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |