Mimin Dnevnik |
Odgovori | Stranica 123 4> |
Korisnik | |
mima
Pustio korijenje Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 13 Prosinac 2007 u 13:24 |
Danas sam porezala i privezala kivi, pograbljala lišće, popodne planiram zimsko prskanje trešnje, jabuke, šljiva, ruža....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila danas kod "Peveca", skoro sam "pala" na neke sukulente
Kupila sam sjekiru i doma cijepala nekoliko panjeva za ogrijev. To mi ostavili majstori, kažu da se ne može iscijepati a ja iscijepala popodne. Neću više zvati majstore, mogu ja to sama. |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kada majstori uvijek idu linijom manjeg otpora! pokupi lovu i sto manje radi!!!
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slabo nešto radim oko biljaka, nemam vremena, a vidim da nije ništa hitno.
Mislim da ove godine neću više ništa raditi u vrtu. |
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam sjemenke imele "nasadila" na hrast i dvije šljive koje mi baš ne služe ničemu. Vidjet ćemo hoće li eksperiment uspjeti i može li ta biljka uopće uspijevati uz more. Prime li se, bit će i slika
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam uzela u ruke lopatu, vile, motiku.... Okopala sam voćke i nešto cvijeća, bacila malo umjetnog gnojiva i proljeće može doći
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas nas je proljeće mimoišlo, ali vidim ti si bez obzira na to bila vrijedna.
U Rijeci malo sipi, pa mi se neda u vrtu u blato, ali radimo neke police za cvijeće u kući.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pravi radovi! za proljeće!
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
13.2. posadila sam sjemenke žižule i ricinusa. Prethodno sam ih držala pod piramidom od 15.12.2007. Zanima me hoće li niknuti nešt spektakularno ili nešto uobičajeno.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima, strašna si, cjepaš sama drva, čistiš sadiš (reci mi što je to žižula), podsjećaš me na mene. |
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidi pod : drveće - žižula... Donata je dala tekst i sliku
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, sakupila nešto materijala, sad čekam da malo okrene bura i da to posadim. |
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima ne vidim slikice, bit će da si ih izbrisala u photobucketu ili maknula, tako nam barem piše. Molim ponoviti slikice, a utorak možemo komentirati.
|
|
RIJEKA
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slike su još tamo, ali u mojem folderu, ima li to kakve veze? Ja ih vidim i ovdje.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima ni ja tu ne vidim slike.Možda si ih preimenovala ili sa jednog mjesta selila na drugi(novi folder ili sl.)
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
idem ponoviti
|
|
mima
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maso
Odrastao grm Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mima, predivno koji ce to rascvjetani vrt biti ...
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo mima, naravno vide se sve slike i predivne su, znaš što kad se to sve rascvjeta neće biti dovoljne samo slike, kuhat ćeš kavu u svom dvorištu, da i mi uživamo, a i ja ću napraviti feštu ako mi ovo sve što sam nakupovala izđe.
Bravo , sutra se vidimo.
|
|
RIJEKA
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve mi se nekako čini da ću se ovaj puta iz Istre vraćati ne avionom nego pješice - nenadmašna si... a ni Triša se ne da, pa umjesto vući kamenje
iz Istre , ja ću.... ma neću vam reći što raditi po vašim cvjetnjacima
|
|
Odgovori | Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |