valliSa - moj kutak |
Odgovori | Stranica 123 13> |
Korisnik | |
valliSa
Mladi grm Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 15:46 |
Registrirala sam se još lani u devetom misecu, najviše zbog cvića ali sam onda otkrila podforum o decoupagu....dugo mi je tribalo da se odvažim i sama nešto napravim a do tada sam upijala sve što ste objavile....i evo mojih prvih radova...početnički i nelakirani [IMG]smileys/smiley9.gif" align="absmiddle" alt="Embarrassed" />....nadam se da ću s vremenom postati približno toliko umiješna kao što su mnoge od vas. Ako slike budu prevelike molila bi moderatora da ih smanji......
|
|
Sponzorirani linkovi | |
valliSa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
valliSa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
valliSa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ček da samo zatvorim usta i spustim obrve na normalni nivo...
Najprije, dobro došla na ovaj dio foruma! Pročitala sam "moji prvi radovi...početnički...." ...i mislila da ću vidit neko brljanje, a kad tamo....ostala zinuta Prekrasne su ti i odlično napravljene, uredno i sve što ide s tim, sve kutije. Cvjetna je super, sviđa mi se kako se ruža nastavlja i na donji dio kutije...ali ovaj crno bijeli komplet...ovo..ovo... je nešto posebno.tako profinjeno, neobično, zanimljivo,...GENIJALNO!!!! Ako su ti ovakvi prvi radovi...šta nas tek očekuje?! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još ne mogu doći k sebi, pa ovo je genijalno, molim te podjeli s nama , odnosno sa mnom kako si napravila ovaj crno bijeli komplet, da li je salveta ili ptint i što već, ma bravo i dobro nam došla
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo su stvarno lijepi radovi, i crno bijeli i sa ružom. Ako si učila na forumu, dobro si naučila.
|
|
valliSa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure najprijehvala za riječi podrške koje ispunjaju ponosom...OTOK sve što sam naučila naučila sam ovdje od vrsnih majstorica i za to svima hvala što su svoja znanja nesebično podijelili...maredelmare, mumice crno bijeli svijet kako sam ga ja nazvala je urađen za moju kćerku i to je salveta koju sam mjerkala jako dugo, kutija je kartonska a ovo drugo je obična čaša.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro dosla valli i dugo se sa nama druzila,krasno si sve uradila i suguirna sam da cemo jos uzivati u tvojim radovima.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vallisa meni je ovo jako,jako lijepo......ma znala sam ja da u tebi čuči skriveni talent i da ti samo treba kuraje da postaviš slike......držim fige za još puno ovakvih lijepih radova......
i jako drago mi je da si s nama.....
|
|
katarina77
Već proklijao Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stara moja ovo je ma nemam rijeci mrak
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo,moje čestitke,uredni uradci,dobro došla.
|
|
Arwen
Odrastao grm Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zakon! to je moja mama!
|
|
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arwen, to je tvoja mama??? pa ja to nisam znala opće
vaLLisa, moram te pohvaliti, baš sam se ugodno iznenadila tvojom urednošću i lijepo odabranim i poslaganim motivima slonići su neodoljivi, ta salveta mi je genijalna i u sivoj i u lila varijanti, super si se poigrala sa smještajem sloneka... što se dojma tiče, nimalo početnički, samo tako nastavi... |
|
UltraDwlux
Pustio korijenje Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo uredno i lijepo :) sviđa mi se
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla na forum generacijo,/ti si tri dana poslije mene ušla u drugo poluvrijeme/jedva čekam druženje.....
|
|
valliSa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cure hvala na lijepim riječima i podršci nadam se da neću iznevjerit vaša očekivanja...
|
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar neki početak, nikad ga ne bi tako nazvala.. Slonovi su mi mrak.. Dobrodošla |
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo mene opet u tvojoj galeriji, jednostavno se ne mogu odljepiti od tvoje kutije, reci mi gdje si nabavila tu salvetu jer ja je još nigdje nisam vidjela
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogla si staviti ove radove u galeriju "Friško iz pećnice"..stavljamo radove i tamo i u svoju galeriju....sad mi baš palo na pamet, jer sam ušla tamo pogledat nove radove..a ne vidm tvoje...
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Odgovori | Stranica 123 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |